Produs 100% natural, realizat cu materie primă medicinală din flora noastră spontană și cultivată, nepoluată, cu multiple beneficii terapeutice, descoperite, perfecționate și folosite în decursul a peste 50 de ani de experiență în fitoterapie, terapia medicală și alimentație naturistă de către Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica.
Ingrediente:
Ceaiul conține un amestec complex de principii active extrase din plante medicinale atent selecționate, recunoscute pentru efectele lor antiinflamatoare, analgezice și detoxifiante, eficiente în susținerea tratamentului reumatismului articular.
Salcie (Salix alba) – frunze
Mesteacăn (Betula alba) – frunze
Pîr (Elymus repens) – rădăcină
Pelin (Artemisia absinthium) – herba
Lavandă (Lavandula angustifolia) – herba
Tătăneasă (Symphytum officinale) – rădăcină
Urzică (Urtica dioica) – herba
Soc (Sambucus nigra) – flori
Ienupar (Juniperus communis) – fructe
Coada-calului (Equisetum arvense) – herba
Trifoi roșu (Trifolium repens) – herba
Sunătoare (Hypericum perforatum) – herba
Acțiune și Efecte:
Reduce inflamația și durerile articulare specifice reumatismului
Susține eliminarea toxinelor și reface țesuturile conjunctive
Are efect calmant și relaxant asupra musculaturii și articulațiilor
Ameliorează rigiditatea și umflăturile din zonele afectate
Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulară
Proprietăți:
Amestecul este bogat în substanțe bioactive precum salicilați, taninuri, flavonoide și uleiuri esențiale care acționează sinergic pentru reducerea durerilor și refacerea țesuturilor.
Mod de preparare și utilizare:
Se infuzează o lingură de plante uscate în 250 ml apă clocotită timp de 10-15 minute. Se beau 2-3 căni pe zi, între mese.
Recomandări și Precauții:
Produs destinat uzului intern. Consultați medicul înainte de utilizare dacă aveți alergii cunoscute, sarcină, alăptare sau afecțiuni cronice.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs
Dimensiune:
15 x 15 x 10 cm
Cantitati:
100 g
Ingrediente:
Trifoi rosu,
Salcie,
Pir,
Pelin,
Mesteacan,
Sunatoare,
Tataneasa,
Urzica,
Soc,
Lavanda,
Coada calului,
Ienupar
Recomandat pentru:
Dureri articulare,
Reumatism articular
Afectiuni:
Dureri articulare,
Reumatism articular
Tip Ceai:
Plante
Aroma:
Plante
Destinat Pentru:
Ceainic
Greutate:
100 g,
0.1
Greutate:
100 g
Actiune si Efecte
- eliminarea toxinelor prin diureza si prin sudatie puternica;
- declansarea functionarii sistemului de regenerare a organismului,
- amelioreaza sindromul durerii actionand la nivel celular, refacand circulatia sanguina;
- normalizeaza circulatia sangvina si procesul de nutritie a tesuturilor,
- declanseaza regenerarea si recuperarea cartilajelor articulare;
Proprietati:
astringente, antiseptice, antihemoragice, antistatice, coagulante, analgezice, anestezice, vulnerare, antispastice, antiinflamatoare, sedative, antinevralgice, calmante, antitermice, sudorifice, antireumatice, cicatrizante.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale :glicozizi de natura salicilica, fenoglicozide, taninuri mixte, cathehine, flavonozide, aldehide, acizi aromatici, rezine, enzime, oxalati, saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor reumatismale.
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
Mod de Administrare:
Se beau 3 cani de ceai pe zi dupa mesele principale din zi. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lunga durata, intre 6-12 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Regim Alimentar:
Alimentatia trebuie sa fie completa pentru a satisface necesarul de proteine, vitamine (A, C, K) si saruri minerale. Se începe cu o cura depurativa de 5-7 zile pe luna cu zarzavaturi crude, din care sa nu lipsească varza, morcovul, telina, sfecla rosie, mararul, patrunjelul, prazul, ceapa, urzicile, la care se adaugă supele de legume sau de fasole boabe, laptele acru, laptele proaspăt (1/2 litru), zer, iaurt, branza, untura de peste, orez (fiert in lapte), semințe crude de dovleac sau floarea soarelui, nuci, arahide, cartofi (fierti in lapte si amestecati cu ulei de măsline si un galbenus de ou).
Se mai poate consuma terci de grau incoltit cu miere de albine si cafea de cicoare.Dimineața, înainte de micul dejun, se bea 250 ml suc de telina, timp de 21 de zile consecutiv, iar seara sunt indicate sucuri de morcov (200 ml), radacini de pastarnac sau patrunjel (100 ml), sfecla rosie (100 ml) si varză (100 ml).Se interzice consumul de hrean si ardei iute.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amănunțit va fi atasat tratamentului la expediere.
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.