rodus 100% natural, realizat cu materie primă medicinală din flora noastră spontană și cultivată, nepoluată, cu multiple beneficii terapeutice, descoperite, perfecționate și folosite în decursul a peste 50 de ani de experiență în fitoterapie, terapia medicală și alimentație naturistă de către Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica. Ingrediente: Ceaiul conține un amestec echilibrat de plante medicinale cu acțiune antifungică, antiinflamatoare și imunostimulatoare, atent selecționate pentru susținerea organismului în combaterea candidozei. Ghimbir (Zingiber officinale) – rizomi Salvie (Salvia officinalis) – herba Echinacea (Echinacea purpurea) – herba Busuioc (Ocimum basilicum) – herba Mușețel (Matricaria chamomilla) – herba Rozmarin (Salvia rosmarinus) – frunze Mentă (Mentha piperita) – herba Codița-șoricelului (Achillea millefolium) – herba Acțiune și Efecte: Are efect antifungic natural, contribuind la combaterea infecțiilor cu Candida; Reduce inflamațiile și iritațiile asociate; Stimulează sistemul imunitar pentru o apărare eficientă; Ameliorează senzația de disconfort și calmează zonele afectate; Susține echilibrul florei microbiene la nivel intestinal și cutanat. Proprietăți: Ceaiul este bogat în compuși bioactivi precum flavonoide, uleiuri esențiale, taninuri și polizaharide cu efect sinergic antifungic, antiinflamator și imunomodulator. Mod de utilizare: Se infuzează 1–2 lingurițe de amestec în 250 ml de apă clocotită. Se lasă acoperit 10–15 minute, apoi se strecoară. Se consumă 2–3 căni pe zi, de preferat după mesele principale. Durata curei se stabilește în funcție de severitatea simptomelor și recomandarea fitoterapeutului. Recomandări și Precauții: Produsul este destinat exclusiv uzului intern. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează fără consult medical. În dozele recomandate, nu sunt cunoscute reacții adverse sau interacțiuni medicamentoase.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs
Dimensiune:
15 x 15 x 10 cm
Greutate:
100 g,
0.1
Tip Ceai:
Plante
Aroma:
Plante
Destinat Pentru:
Ceainic
Greutate:
100 g
Actiune si Efecte
Proprietati : stomahice,digestive, carminative, coleretice, antiinflamatoare intestinal, tonic-amar, astringente, antiseptice, antibiotice, bacteriostatice, vulnerare, cicatrizante. Efecte: echilibrarea la nivel intestinal al florei intestinale, prevenirea recidivei in cazul acestei infectii fungice, echilibrare la nivel hormonal, o cauza pentru care se dezvolta aceste infectii, construirea unui sistem imunitar puternic, in prevenirea si recidiva acestei infectii.
Administrare
Mod de preparare: se face infuzie din 2 lingurite de amestec la 200 ml apa fiarta.cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 5-10 minute. Mod de administrare: se beau 2 cani de ceai pe zi inainte de mesele principale. Atunci cand ceaiul se combina si cu alte produse complementare, va fi recomandat pe ore si cantitati de catre specialistul fitoterapeut! Durata curei: tratamentul este de lunga durata, intre 3-6 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc. Asocieri cu alte produse: efecte sinergice sau complementare in tratamentul efectuat il au, tinctura imunitate, ulei candidoza. Extern se fac bai generale de plante ,bai care sa fortifice organismul si sa impiedice orice forma de infectie, fie ea fungica sau microbiana, bai peste care se adauga si uleiuri esentiale combinate. Regim alimentar: dupa ce s-a constatat prezenta ciupercii candida albicans, regimul alimentar va consta dintr-o suplimentare a consumului zilnic de iaurt si lapte batut (fara zahar), care vor mentine flora intestinala in compozitie normala. Se stie ca fermentii activi din specia lactobacillus acidophillus, existenti in iaurt, previn inmultirea in exces a ciupercii candida, restabilind echilibrul corect al microflorei utile. Printre alimente se vor consuma ceva mai multe produse bogate in caroten, flavonoizi, acid folic, acizi grasi esentiali, vitaminele a, b, c, e si saruri minerale cu fier, magneziu, zinc si seleniu. Se vor suplimenta cantitatile de legume cu frunze verzi, morcov si, mai ales, usturoi (cate 1-2 catei de 2-3 ori pe zi), zdrobiti sau tocati in salate proaspete cu ulei de masline sau pusi in supe si ciorbe dupa fierbere. Se recomanda si o cura de 2-3 zile cu sucuri de fructe si legume. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere!
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii: nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani! Efecte secundare si interactiuni: in dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment! Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: uleiuri eterice, compusi monoterpenici oxigenati, hidrocarburi monoterpenice, taninuri, principii amare, saponine, saponozide, mucilagii, flavonoide, polifenoli, sitosteroli, acizi organici, vitamine si saruri minerale. Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea candidozei orale si vaginale..