Produs 100% natural, realizat cu materie primă medicinală din flora noastră spontană și cultivată, nepoluată, cu multiple beneficii terapeutice, descoperite, perfecționate și folosite în decursul a peste 50 de ani de experiență în fitoterapie, terapia medicală și alimentație naturistă de către Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica.
Ingrediente:
Ceaiul conține un amestec complex de plante medicinale atent selecționate, recunoscute pentru acțiunea lor antiinflamatoare, antiseptică și regeneratoare asupra țesuturilor gingivale și parodontale.
Coada-calului (Equisetum arvense) – herba
Mușețel (Matricaria chamomilla) – flori
Salvie (Salvia officinalis) – herba
Stejar (Quercus robur) – scoarță
Roștopască (Chelidonium majus) – herba
Codița-șoricelului (Achillea millefolium) – herba
Sulfina (Melilotus officinalis) – herba
Tuia (Thuja occidentalis) – frunze
Lavandă (Lavandula angustifolia) – flori, tije
Trandafir (Rosa damascena) – flori, petale
Acțiune și Efecte:
Reduce inflamațiile și sângerările gingivale;
Are efect antiseptic și antibacterian, prevenind infecțiile locale;
Stimulează regenerarea țesuturilor parodontale;
Ameliorează durerea și disconfortul în zona gingiilor;
Susține sănătatea orală și îmbunătățește respirația.
Proprietăți:
Amestecul este bogat în taninuri, flavonoide, uleiuri esențiale și substanțe active cu efect antiinflamator, cicatrizant și antimicrobian, care acționează sinergic pentru un efect terapeutic complet.
Mod de utilizare:
Se infuzează 1-2 lingurițe de amestec în 250 ml apă clocotită, se lasă acoperit 10-15 minute, apoi se strecoară. Se recomandă consumul a 2 căni pe zi, cald, și utilizarea pentru gargară, de 2-3 ori pe zi, pentru un efect local optim.
Recomandări și Precauții:
Produsul este destinat exclusiv uzului intern. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează fără consult medical. A nu se depăși doza recomandată. În caz de reacții alergice, întrerupeți utilizarea și consultați medicul.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs
Dimensiune:
15 x 15 x 10 cm
Cantitati:
100 g
Ingrediente:
Tuia,
Salvie,
Stejar,
Trandafir petale,
Codita soricelului,
Rostopasca,
Musetel,
Lavanda,
Coada calului,
Sulfina
Afectiuni:
Paradontoza,
Gingivita
Recomandat pentru:
Gingivita,
Paradontoza
Tip Ceai:
Plante
Aroma:
Plante
Destinat Pentru:
Ceainic
Greutate:
100 g,
0.1
Greutate:
100 g
Actiune si Efecte
- atenueaza durerile datorate gingivitei,
- cicatrizeaza ranile la nivelul aparatului bucal
- efect puternic antiinflamator,
- dezinfectarea cavitatii bucale,
- previne aparitia micozelor bucale si a aftelor
- Ajuta la refacerea naturala a gingiei
Proprietati :
antiseptice, calmante, tonifiante, antiinflamatorii si bactericide.
Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale : alcaloizi, taninuri, saponine, saponozide, glicozizi, hidrocarburi alifatice, acizi organici, fenoli, cetone, terpenoide etc.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea pradontozei si a gingivitei
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
Mod de Administrare:
Se face gargara si se clateste cavitatea bucala, de3-4 ori pe zi, in mod special ,dimineata si seara, dupa periaj.Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rare, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lunga durata, intre 2-3 luni.
Regim Alimentar:
Se va adopta un regim alimentar echilibrat consumand in mod special: orez,grau,orz,mei,porumb,supa fasole,produse lactate (exceptand iaurtul), supa de vanat, dovlecel, dovleac, sparanghel, castravete, spanac, laptuca, miere, pepene verde, cantalup, banane, struguri. Se consuma cu predilectie, grau incoltit cu branza de vaci si miere, orez cu condimente carminative, grau fiert si amestecat cu miere, dovleac copt si alte preparate pregatite din alimentele recomandate.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.