Livrare GRATUITA pentru orice comanda intre 12.07 - 15.07. Profita acum de oferta.  

Ceai Natural Anti-Gastrita

Herbalrom
25,00 Lei

Tratamentul ajuta la combaterea gastritei prin reducerea inflamatiei mucoasei gastrice, si a ritmului de secretie a acesteia. de asemenea, administrat inaintea meselor, formeaza un pansament gastric pe peretii stomacului, protejandu-l si astfel eliminand senzatiile de arsura, durere si iritatiece.

In stoc

Durata de livrare: Livrare in: 24-48h

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: HRC042 Ai nevoie de ajutor? 0754484844
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Cum actioneaza
  • Cum se administreaza
  • Recomandari
  • Review-uri (0)
Produs 100% natural, realizat cu materie primă medicinală din flora noastră spontană și cultivată, nepoluată, cu multiple beneficii terapeutice, descoperite, perfecționate și folosite în decursul a peste 50 de ani de experiență în fitoterapie, terapia medicală și alimentație naturistă de către Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica. Ingrediente: Ceaiul conține un amestec complex de plante medicinale atent selecționate, recunoscute pentru efectele lor antiinflamatoare, digestiv carminative și calmante asupra mucoasei gastrice: Gălbenele (Calendula officinalis) – flori Sunătoare (Hypericum perforatum) – herba Coriandru (Coriandrum sativum) – fructe Mușețel (Matricaria chamomilla) – herba Codița-șoricelului (Achillea millefolium) – herba Obligeană (Acorus calamus) – rădăcină Tătăneasă (Symphytum officinale) – rădăcină Hamei (Humulus lupulus) – bractee Mentă (Mentha piperita) – herba Zmeur (Rubus idaeus) – frunze Acțiune și Efecte: Calmează inflamația și iritația mucoasei gastrice; Stimulează digestia și reduce balonările, greața și arsurile gastrice; Are efect calmant asupra stomacului și reduce senzația de disconfort; Susține refacerea țesuturilor gastrice afectate; Ameliorează simptomele asociate cu gastrita și tulburările digestive. Proprietăți: Produsul conține un complex bogat de substanțe bioactive – flavonoide, taninuri, uleiuri esențiale și compuși amari – care acționează sinergic pentru protejarea și regenerarea mucoasei gastrice, reducerea inflamației și stimularea digestiei sănătoase. Mod de utilizare: Se prepară prin infuzare: 1 lingură de amestec la 250 ml apă clocotită, se lasă acoperit 10–15 minute, apoi se strecoară. Se consumă 2-3 căni pe zi, înainte de mesele principale, pe o perioadă de minimum 3 săptămâni. Recomandări și Precauții: Produs destinat uzului intern. Nu se recomandă în cazul alergiilor la una dintre plante sau în sarcină fără consult medical. Se recomandă consultarea unui specialist în caz de afecțiuni gastrice grave sau persistente.
Vezi mai mult Informatii conformitate produs

Dimensiune: 15 x 15 x 10 cm

Cantitati: 100 g

Ingrediente: Menta, Galbenele, Codita soricelului, Tataneasa, Musetel, Obligeana, Hamei, Coriandru, Zmeur

Afectiuni: Gastrita, Ulcer, Arsuri Gastrice

Recomandat pentru: Arsuri Gastrice, Gastrita, Ulcer

Tip Ceai: Plante

Aroma: Plante

Destinat Pentru: Ceainic

Greutate: 100 g, 0.1

Greutate: 100 g

Actiune Si Efecte

  • efect cicatrizant la nivelul niselor,
  • emolient si protector in refacerea mucoaselor gastrice afectate de excesul de acid clorhidric din sucul gastric.
  • ajuta la calmarea si prevenirea durerilor si arsurilor gastrice

Proprietati :

cicatrizante, emoliente si antibiotice, reactii alcalinizante prin continutul de vitamine regeneratoare  antioxidante; Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: alcaloizi, taninuri, saponine, glicozizi, hidrocarburi alifatice, acizi organici, fenoli, cetone, terpenoide. Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor gastrice.

Administrare

Mod De Preparare:

se face infuzie din 1 lingura amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul, se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.

Mod De Administrare:

se beau 3 cani de ceai pe zi inainte de fiecare masa.  Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment.

Durata Curei:

Tratamentul este de lunga durata, intre 1-2 ani. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.  

Regim Alimentar:

Se recomanda mese mici, egale cantitativ, repetate de 4-5 ori pe zi, la ore regulate, ultima inainte de ora 20. In timpul meselor se impune o ambianta placuta si evitarea discutiilor tensionate.Daca ficatul si vezica biliara functioneaza bine, in primele 2 zile se consuma frisca batuta cu mult zahar fara a se bea nimic. In ziua a 3-a se bea ceai de musetel, salvie sau frunze de nalba iar din ziua a 4-a se mananca normal considerand ca ulcerul s-a vindecat. Daca ficatul si vezica biliara nu sunt sanatoase, in fiecare zi se beau 1-2 cani de ceai din frunze de nalba sau flori de galbenele, timp de un an intreg, precum si alimentele admise.O atentie deosebita se acorda curei de dezintoxicare a organismului, folosind seminte de dovleac putin prajite si nesarate (4-5 pumni pe zi) si se bea un bors preparat din tarate de grau (la 2 litri bors se adauga 2 litri apa, ½ kg miere de albine si o lamaie taiata in doua) din care se consuma 1,5 – 2 litri pe zi. Toxinele din corp vor fi eliminate prin transpiratie. In afara momentelor de criza se recomanda consumul zilnic de albumine, glucide solubile si amidon, sub forma de piure de cartofi cu continut alcalin (care va neutraliza excesul de aciditate), carne fiarta de pui sau de vita, supe de legume, lapte, iaurt, chefir, branzeturi proaspete, cas dulce, urda, oua moi, sucuri de legume (morcov, telina, sfecla rosie, varza, cartofi cruzi), paine uscata si prajita, paste fainoase bine fierte, orez, grau germinat, fulgi de ovaz, biscuiti, mamaliga prajita, gelatina, sucuri si compoturi din fructe neacide (mere, pere, gutui, caise, piersice, cirese, agrise) putin indulcite. Se propune o cura de 1-2 zile pe saptamana cu fructe coapte sau rase.In timpul mesei nu se beau lichide iar dupa masa bolnavul va sta culcat cu o compresa calda sau cataplasma cu faina de porumb pe abdomen.In cursul regimului alimentar este obligatorie multa rabdare si perseverenta, deoarece este posibil ca durerile ulceroase sa reapara chiar dupa 6-7 luni cu aceiasi intensitate. Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.

Recomandari Si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare Si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Recomandat pentru

Gastrita Ulcer Arsuri si dureri gastrice

Afectiuni

Gastrit Ulcer Arsuri Gastrice

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!