Produs 100% natural, realizat cu materie primă medicinală din flora noastră spontană și cultivată, nepoluată, cu multiple beneficii terapeutice, descoperite, perfecționate și folosite în decursul a peste 50 de ani de experiență în fitoterapie, terapia medicală și alimentație naturistă de către Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica. Ingrediente: Ceaiul conține un amestec echilibrat de plante cu efecte recunoscute în reglarea metabolismului glucidic, susținerea funcției pancreasului și menținerea glicemiei în limite normale. Plantele sunt atent selecționate și uscate în condiții naturale pentru conservarea optimă a principiilor active. Afin (Vaccinium myrtillus) – frunze Dud (Morus alba) – frunze Fasole (Phaseolus vulgaris) – teci Anghinare (Cynara cardunculus) – herba Mesteacăn (Betula alba) – frunze Brusture (Arctium lappa) – rădăcină Nuc (Juglans regia) – frunze Castravete amar (Momordica charantia) – fructe Salvie (Salvia officinalis) – frunze Scorțișoară (Cinnamomum ceylanicum) – scoarță Acțiune și Efecte: Contribuie la reglarea naturală a nivelului de glucoză în sânge; Stimulează funcția pancreasului și favorizează secreția de insulină; Îmbunătățește toleranța la glucoză și metabolismul zaharurilor; Susține funcția hepatică și digestivă, adesea afectate în diabet; Ajută la detoxifierea organismului și la reducerea oboselii cronice asociate hiperglicemiei. Proprietăți: Conține compuși activi precum flavonoide, polifenoli, taninuri, alcaloizi, cromanone, triterpene și acizi fenolici, care acționează sinergic în susținerea echilibrului glicemic. Amestecul are o acțiune blândă dar eficientă, fiind bine tolerat pe termen lung. Mod de utilizare: Se adaugă 1 lingură de amestec la 250 ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de 10–15 minute, apoi se strecoară. Se consumă 2–3 căni pe zi, preferabil înainte de mese. Curele pot fi repetate lunar, cu pauze de 7–10 zile. Recomandări și Precauții: Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul medicamentos prescris. Se recomandă monitorizarea periodică a glicemiei. Nu este indicat femeilor însărcinate, mamelor care alăptează sau persoanelor cu alergie la oricare dintre componente. În dozele recomandate, nu sunt cunoscute reacții adverse sau interacțiuni.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs
Dimensiune:
15 x 15 x 10 cm
Greutate:
100 g
Tip Ceai:
Plante
Aroma:
Plante
Destinat Pentru:
Ceainic
Greutate:
100 g
Actiune si Efecte
- hipoglicemiante care scad continutul de zahar din sange;
- hipoglicemiante care scad rezistenta la insulina;
- hipoglicemiante care reduc efectele radicalilor liberi asupra pancreasului;
- depurative care elimina toxinele din sange;
- diuretice care intervin in eliminarea excesului de apa din organism;
- anticolesterolice care scad conținutul de colesterol din sange;
- stimulatoare a activitatii pancreasului pentru producerea insulinei si reglarea schimburilor metabolice.
Proprietati :
hipoglicemiante, stimulatoare, depurative, diuretice, anticolesterolice, dietetice. Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: taninuri catehinice, mirtilina, neomirtilina, riboflavine, ericoline, glicozide, antocianidine, glucide solubile, pectine, acizi organici, vitamine saruri minerale. Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea diabetului zaharat.
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
Mod de Administrare:
Se beau 3 cani de ceai pe zi inainte de mic dejun, pranz si seara. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lunga durata, intre 2-6 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Regim Alimentar:
Pe langa tratamentul medicamentos, respectarea unei diete alimentare stricte si o activitate fizica mentinuta in fiecare zi, reprezenta factori terapeutici de prima importanta pentru bolnavii de diabet, avand efecte de stimulare a secretiei insulinei pancreatice si de reducere concomitenta a glicemiei sanguine, in urma consumului sporit de glucoza la nivelul sistemului muscular. Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.