Echilibrarea digestiva, metabolica si enzimatica. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa
Durata de livrare: Livrare in: 24-48h
Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 12 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.
depurative, diuretice, galactogoge, sudorifice, sedative, antiinflamatoare, imunostimulatoare, antianemice, hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, dezintoxicante, hematopoietice, cicatrizante, tonice, vitaminizante, hipotensive.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale : flavonoizi, carotenoizi, clorofila, glicozizi, taninuri, sitosteroli, saponine, histamine, toxalbumine, betaina, mucilagii, lecitina, aminoacizi, proteine, coline, substante grase, acizi fenolici, acizi organici, vitamine si saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor metabolice.
se face infuzie dintr-o lingurita de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
se beau 2-3 cani de ceai pe zi dupa mesele principale.Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Tratamentul este de lunga durata, intre 2-3 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Se va adopta un regim bazat pe fibre alimentare, fasole de toate tipurile, seminte de in macinate, seminte de dovleac, tarate de ovaz si tarate de orez, fulgii de ovaz, mazare galbena uscata, varza de Bruxelles, broccoli, zmeura si mure, popcorn, orez salbatic si paste din grau integral. Faina alba trebuie evitata.
Se evita grasimile nesanatoase si se opteaza pentru grasimi mononesaturate si polinesaturate, precum urmatoarele alimente: avocado, nucile romanesti, carnea de pui fara piele, uleiul de rapita (canola) si uleiul de masline.
Evitati consumul de grasimi trans, un tip de grasime care se gaseste in alimentele procesate, in cartofii prajiti, chipsuri, biscuiti, prajituri si margarina.Limitati consumul de grasimi saturate, care se gasesc in: carnea rosie, inghetata, branza, preparatele cu unt, facute la cuptor.
Alegeti din suplimente acizii grasi Omega 3 ca aliat in tratamentul hipertrigliceridemiei moderate. Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
Dimensiune: 15 x 15 x 10 cm
Cantitati: 100 g
Ingrediente: Frasin, Tei, Sanziene, Pir, Mesteacan, Menta, Papadie, Nuc, Urzica, Soc, Coada calului, Fasole