Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Zmeur Frunze, maruntite (herba concis)

Home/Plante Vrac/Zmeur Frunze, maruntite (herba concis)

Zmeur Frunze, maruntite (herba concis)

16 lei

Zmeur frunze concis din flora cultivata, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: ZMEUR-FRUNZE-CONCIS-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Zmeur Frunze Concis, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Produsul ceaiului de zmeur are numeroase beneficii asupra organismului uman. El ajuta la mentinerea bunei functionări a sistemului urinar si la reglarea proceselor hormonale, fiind recomandati in special in perioadele de pubertate si menopauză. In plus, acesta are un efect benefic și asupra sistemului gastrointestinal.

Sanatatea sistemului digestiv este esentială pentru organism. Insa, un stil de viata haotic si neregulat, alimentatia procesata, plină de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive, pot contribui la cresterea stresului oxidativ și a statusului inflamator din organism. Acest lucru poate avea o influenta negativa asupra intregului corp, reducandu-ne rezistenta fata de diversi agenti patogeni sau provocand un raspuns hormonal sau imunitar necorespunzator.

Frunzele de zmeur contin tanin, flavone, si mici cantitati de vitamina C avand actiune diuretica, astringenta, utilizandu-se si la prepararea ceaiurilor aromate. Traditional, in Europa in general, sunt folosite pentru afectiuni ale tractului gastrointestinal, ale tractului respirator, sistemului cardiovascular, pentru iritatii ale mucoasei bucale si a gatului, si de asemenea pentru inflamatii ale pielii, gripa, febra, probleme menstruale, diabet, deficiente in vitamina C, ca diaforetic, diuretic si coleretic, si de asemenea ca purificator al sangelui.

Mentiuni Comanda

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

,

Origine