Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ventrilica Herba

Home/Plante Vrac/Ventrilica Herba

Ventrilica Herba

14 lei

Ventrilica herba din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: VENTRILICA-HERBA-VRAC Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Ventrilica Herba, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Planta de ventrilica ajuta la obtinerea confortului si sanatatii cailor respiratorii datorita saponinelor si uleiurilor volatile, constituenti prezenti in planta. Ajuta la mentinerea unui nivel normal al colesterolului din cauza acidului clorogenic, a cianinei si a iridoidei, constituenti prezenti in aceasta planta. Benefic pentru o piele sanatoasa datorita mucilagiilor, flavonoizilor si polifenolilor.

Principii active: Glicozide de tip aucubinic, tanin, saponoizide, substante amare, ulei volatil in cantitati foarte mici, acid cafeic, acid vanilinic, acid protocatehic etc. Actiune terapeutica: Stomahic, hipocolesteromiant, diuretic, cicatrizant, depurativ, afectiuni ale aparatului respirator, faringite, laringite, amigdalite, raguseala.

Recomandari:  Intern: adjuvant in afectiuni hepatobiliare, tonic amar, stomahic, recomandat in ateroscleroza, hipercolesterolemie, anorexie. Extern: arsuri, rani, exeme.

Mentiuni Comanda

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Ventrilica Herba”
0 WooCommerce Floating Cart

Nu sunt produse in cos.