Tratamente Naturale

Create dupa retetele originale elaborate de Prof. Univ. Dr. Constantin Milica

Cautare Rapida

Cauta tratamente naturale sau articole

Cauta rapid tratamente naturale pentru o afectiune specifica, sau articole de fitoterapie pe un subiect anume folosind campul de mai sus.

Despre tratamente naturale

Detalii despre seturile de tratamente naturale oferite

Centrul de Medicina Naturista HerbalRom, localizat in Iasi, duce mai departe activitatea extinsa de cercetare stiintifica extinsa a Prof. Univ. Dr. Constantin Milică in studiul plantelor medicina­le şi ela­borarea de tratamente pentru unele dintre cele mai dificile boli şi afecţiuni. In acest sens am realizat, extins si am adus pe piata colectia de tratamente naturale si remedii, toate create in baza retetelor originale ale domnului profesor.

Tratamente naturale si remedii herbalrom

Intr-un interviu acordat publicatiei Formula AS in anul 2017, domnul prof. univ. dr. Constantin Milică rezuma una din ideile principale care au stat la baza demersurilor sale stiintifice in lumea plantelor medicinale: “studiul biologiei mi-a dat posibilitatea de a pă­trun­de în procesele care transformă organismele, clipă de clipă, prin inter­me­diul enzimelor. M-au fas­cinat aceste transformări continue şi am vrut să le înţeleg, să le cunosc până în cele mai mici amănun­te. Taina vieţii se ascunde în ele. (…) Cum să nu fii fasci­nat de aşa ceva? Câte laboratoare s-au străduit să facă ce fac plan­tele şi n-au reuşit! Misterul acesta al transfor­mărilor enzi­matice m-a preocupat (…) Plante, oa­meni, animale au garnituri enzimatice diferite, dar care sunt legate totuşi între ele. Iar de aici până la a înţelege că leacurile, medicamentele sunt lângă noi n-a mai fost decât un pas.”

Aceste principii si directii de gandire ne-au motivat sa continuam cercetarea si dezvoltarea de tratamente naturale, urmand cu strictete principiile si retetele domnului profesor doctor Constantin Milică. de aceea, in ceea ce priveste modul de preparare a variantelor de tratamente naturale, avem in vedere pastrarea proprietatilor active a plantelor, fara a le altera calitatile, gustul,  folosind procedee standard preparare. Ca urmare, toate ingredientele folosite in prepararea tratamentelor sunt 100% naturale, Produsele din categoria de tratamente naturale nu contin conservanti sau coloranti chimici, fara indulcitori artificiali sau arome. fara tratarea chimica sau termenica a plantelor utilizate, motiv pentru care putem spune cu incredere ca va oferim remedii naturale, ce pastreaza active proprietatile plantelor utilizate in realizarea lor.