Tratament Celulita si Slabire

Set de produse tratament celulita, 100% naturale

Celulita este un caz particular al fenomenului de ingrasare, ce poate aparea la femei deoarece tesutul conjunctiv este spongios, cu micronoduli sensibili si chiar durerosi la pipait. de asemenea la acest nivel se observa de regula si celule adipoase in jurul carora se acumuleaza reziduri toxice si mult lichid limfatic, hidro-salin.

Datorita retentiei de apa apar edeme si umflaturi in tesuturile subcutanate, la inceput consistente si apoi moi, care mai tarziu conduc spre aspectul de “coaja de portocala” al pielii. Acestea apar cel mai frecventa in zona coapselor, pe solduri si fese. Incearca seturile de tratament celuita prezentate mai jos, pentru a scapa in mod eficient si natural de prezenta celulitei.

Tratament Celulita

Avantajele produselor Herbalrom

  • Ingrediente 100% naturale

  • Creat folosind flora spontana

  • Fara conservanti sau coloranti

  • Fara tratament chimic sau termic

  • Fara indulcitori artificiali sau arome

Informatii Tratament Celulita

Cauze, efecte si tratament celulita

Ca si in cazul obezitatii, celulita este provocata, in mod principal, de o dieta neechilibrata si un stil de viata sedentara, care favoriseaza si la care se pot adauga dereglari hormonale.  Dste de asemenea important de stiut ca retentie apoasa ridicata indica un plafon ridicat al colesterolului din sange, o deficienta a circulatiei periferice si o reducere a fluxului sanguin renal.

ca si tratament celulita, sunt recomandate plante cu proprietati diuretice, depurative, detoxifiante, laxative sau purgative, carminative, sudorifice, diaforetice. Acestea au efecte de diminuare a poftei de mancare, de stimulare a digestiei si in mod special de degradare a grasimilor prin arderi metabolice. Prin tratamente naturale cu plante se urmareste normalizarea greutatii corporale si topirea grasimilor. Mentinerea supletei corpului poate duce si la imprimarea unei stari psihice, optimiste, de sanatate si tinerete, aspecte ce vor avea cu siguranta un efect asupra stilului de viata, ceea ce va preveni reaparitia celulitei si a problemelor/afectiunilor conexe ale acesteia.

tratament celulita