Refacerea mucoaselor afectate de excesul de aciditate din sucul gastric. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa
Tinctura Helicobacter Pylori
24 lei
Descriere
Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
Ingrediente:
- Galbenele (Calendula officinalis)
- Busuioc (Ocimum basilicum)
- Sunatoare (Hypericum perforatum)
- Tataneasa (Symphytum officinale)
- Roinita (Rubia tinctorum)
- Musetel (Matricaria chamomilla)
- Codita soricelului (Achillea millefolium)
- Hamei (Humulus lupus)
- Coriandru (Coriandrum sativum)
- Obligeana (Acorus calamus)
Administrare
Se beau cate 2 lingurite de tinctura, de 2 sau 3 ori pe zi, inainte de mese
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
- Galbenele (Calendula officinalis)
- Busuioc (Ocimum basilicum)
- Sunatoare (Hypericum perforatum)
- Tataneasa (Symphytum officinale)
- Roinita (Rubia tinctorum)
- Musetel (Matricaria chamomilla)
- Codita soricelului (Achillea millefolium)
- Hamei (Humulus lupus)
- Coriandru (Coriandrum sativum)
- Obligeana (Acorus calamus)
Administrare
se beau cate 2 lingurite de tinctura, de 2 sau 3 ori pe zi, inainte de meseRecomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
Recomandat pentru:
Helicobacter Pylori
Afectiuni:
Helicobacter PyloriMentiuni Comanda
Cantitate |
---|
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Reviews
Nu există recenzii încă.