Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Talpa Gastei

Home/Plante Vrac/Talpa Gastei

Talpa Gastei

10 lei

Talpa gastei din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: TALPA-GASTEI-VRAC Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Talpa Gastei, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Talpa gastei este utilizata cel mai frecvent in ameliorarea unor afectiuni cardiovasculare, ca adjuvant in tratarea infarctului de miocard sau a ischemiei cardiace. Este, totodata, o planta care ajuta la normalizarea si mentinerea la un nivel optim a tensiunii arteriale.

Planta este utilizata in ameliorarea tulburarilor de ritm de cardiac, a palpitatiilor, dar si a starilor de neliniste si agitatie nervoasa. Este cunoscuta ca un bun aliat in lupta cu insomnia, ameliorand si starea de agitatie sau deficitul de concentrare a atentiei din depresia sezoniera, cea dezvoltata mai degraba de persoanele meteosensibile. Ceaiul de talpa gastei ajuta la calmarea irascitabilitatii si agitatiei, oferind o stare de calm, liniste, relaxare si optimism.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.