Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Sunatoare, maruntite (herba concis)

Home/Plante Vrac/Sunatoare, maruntite (herba concis)

Sunatoare, maruntite (herba concis)

16 lei

Sunatoare herba concis din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: SUNATOARE-HERBA-CONCIS-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Sunatoare Herba Concis, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Sunatoarea, o planta folosita inca din Antichitate, a demonstrat beneficii prin diverse studii efectuate in timp.
Consumul de sunatoare ofera urmatoarele beneficii: combaterea starilor depresive, anxietatii sau insomniei; asigurarea functionarii normale a sistemului hepato-biliar si sprijinirea detoxifierii ficatului; reducerea inflamatiilor si durerilor; ameliorarea migrenelor, datorita proprietatilor calmante; atenuarea durerilor de stomac, prevenirea si ameliorarea problemelor digestive. Mentinerea sanatatii sistemului nervos este cruciala, mai ales intr-o lume agitata si stresanta.

Stresul poate afecta intregul corp, reducand capacitatea de rezistenta si compromitand sanatatea. Odata cu aparitia starilor de oboseala, agitatie, insomnie, anxietate sau depresie, sistemul nervos poate avea de suferit, afectand capacitatea de functionare optima a organismului.

Mentiuni Comanda

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

Nu sunt produse in cos.