Remedii Hemoroizi

Set de tratamente si remedii hemoroizi, 100% naturale

Prezenta hemoroizilor constituie cu siguranta o afectiune extrem de sacaitoare si greu de suportat, atat pe timpul zilei cat si noaptea. Se caracterizeaza prin dilatari varicoase si ingrosari in jurul anusului, rezultate prin inflamarea venelor hemoroidale ano-rectale, uneori sangerande.

Afectiunile ce tin de hemoroizi au o incidenta destul de mare, in proportii relativ egale la adultii de ambele sexe, mai ales la varste intre 30-60 de ani, cu precadere la batrani, si la femeile cu sarcini repetate si care au suferit de fibrom uterin. Descopera mai jos setul de tratamente naturale si remedii hemoroizi, bazate pe eficineta sporita si principiile active ale plantelor medicinale.

Remedii Hemoroizi

Avantajele produselor Herbalrom

  • Ingrediente 100% naturale

  • Creat folosind flora spontana

  • Fara conservanti sau coloranti

  • Fara tratament chimic sau termic

  • Fara indulcitori artificiali sau arome

Detalii remedii hemoroizi

Cauze, tratamente si remedii hemoroizi

Factorii care determina aparitia bolii sunt foarte diversificati: compresiunea venelor hemoroidale prin tumori uterine si ovariene, fibrom, sarcina, prostatita si hipertrofia prostatei, unele inflamatii ano-rectale. de asemenea printre cauze se numara si pierderea elasticitatii peretilor venosi, ciroza hepatica, hepatita cronica, enterocolita, tumori abdominale si rectale, inclusiv cancere, constipatie cronica.

Chiar si obezitate poate contribui la aparitia hemoroizilor, alimentatie necorespunzatoare, masticatie incompleta, exces de condimente si alcool, sedentarism, statul prelungit in picioare sau in sezut, lipsa igienei locale si, in multe cazuri, predispozitie ereditara din familie. Aceasta afectiune se manifesta prin aparitia de mancarimi si dureri la nivelul anusului, scaune dureroase, uneori cu sangerari.

set de remedii hemoroizi

In functie de localizare, putem spune caexista hemoroizi interni sau extern. Cei interni sunt situati in canalul anal si in interiorul colonului unde pot produce sangerari si cheaguri de sange, in timp ce hemoroizii externi, formati in afara anusului, in forma de noduli moi, sunt de culoare violeta si durerosi, adesea insotiti de fisuri, eczeme si mancarimi anale. In lipsa aplicarii de remedii hemoroizi, boala poate avea un caracter cronic fiind dusa de bolnav pe o durata de multi ani. Crizele acute, cu dureri violente si prurit insuportabil, pot tine timp de 4 sau 5 zile, adesea cu hemoragii, frisoane, ajungand pana la imposibilitate de a sta in sezut.

Remedii Hemoroizi

Pentru a se trata boala se pot face ceaiuri, tincturi si unguente antihemoroidale, folosind plante medicinale ce sunt bogate in taninuri si derivati antrachinonici, ce au proprietati astringente, laxative, antiinflamatoare, antiseptice, cicatrizante, antihemoragice, hemostatice si sedative. Aceste preparate aduc o ameliorare substantiala in starile hemoroidale, in special la persoanele sedentare si cu constipatie, precum si la femeile gravide sau obeze.

Oricare ar fi setul de tratamente naturale folosite, interne sau externe, acestea nu se fac duar in timpul crizelor ci si dupa vindecarea aparenta. Obiectivul final este acela de reglare a functiilor intestinale, normalizarea scaunelor, calmarea durerilor si oprirea hemoragiilor produse prin ruperea vaselor de sange in timpul defecatiei. Pentru mai multe detalii si pentru obtinerea unui tratament individualizat, insotit de un regim alimentar benefic tratarii, va invitam sa ne contactati folosind datele din Pagina de Contact