Remedii Gripa

Set de produse remedii gripa, 100% naturale

Desi poate parea o boala banala, avand durata obisnuita, in cele mai multe cazuri, de 6-7 zile, formele de gripa trebuie tratate cu atentie sporita si o mare grija, pentru a se putea evita o suprainfectie. Aceasta din urma poate avea evolutii sub forma de epidemii sau chiar pandemii.

Gripa netratata poate aduce complicatii agravante, printre care cele pulmonare, sub forma de bronsita, laringita, sinuzita sau chiar pneumonie severa. Te invitam sa descoperi si sa incerci cu incredere setul de remedii gripa prezentat mai jos, pentru a te feri sau a trece usor si rapid peste aceasta boala, intr-un mod natural si sanatos.

Remedii Gripa

Avantajele produselor Herbalrom

  • Ingrediente 100% naturale

  • Creat folosind flora spontana

  • Fara conservanti sau coloranti

  • Fara tratament chimic sau termic

  • Fara indulcitori artificiali sau arome

Detalii despre remedii gripa

Simptome gripa si actiunea tipurilor de remedii gripa

Dupa o perioada de incubatie de cateva ore sau chiar pana la 4 zile in unele cazuri, apar brusc simptomele caracteristice virusului gripa, printre care tuse seaca si iritanta, stranut, febra mare (intre 39 si 40ºC), guturai si scurgeri nazale, reprize de frisoane si o senzatie acuta de frig. Pe langa acestea putem intalni si dureri de cap, lacrimare intensa a ochilor, dureri si roseata in gat, insotita de raguseala, dureri articulare si musculare. La aceste simptome  se alatura si indispozitie, oboseala, stare de somnolenta si astenie asociate cu transpiratie.

De aceea este esential sa ne dotam din timp cu un set eficient de remedii gripa. Cele mai frecvente epidemii de gripa survin pe neasteptate si sunt declansate in special in zone de aglomeratie urbana, si mai ales, la copiii in crese, gradinite, sau mediul scolar. Printre complicatiile aduse de gripa netratata se numara si cele neurologice sau digestive (varsaturi, diaree sau dureri abdominale). produsele care le alegem ca si remedii gripa sunt esentiale, deoarece dintr-o boala aparent banala putem ajunge la conjunctivita, meningita sau otita, pericardita, miocardita si chiar decese bruste la copii si batrani.

remedii gripa de la herbalrom

Centrul de Medicina Naturista Herbalrom va prezinta un larg arsenal de procedee cu care se poate preveni sau combate in mod eficient virusul gripal. Printre primele masuri de preventie sau tratare sunt recomandate ceaiurile fierbinti din plante medicinale cu proprietati active de antiinflamare, emoliente, expectorante, sudorifice, antitusive si de protectie fata de contaminarea virotica. Sortimentele de ceai prezentate mai sus asadar sunt indispensabile asadar in arsenalul de remedii gripa necesar in sezonul racoros. Efectele produselor noastre cresc prin combinarea ceaiurilor cu tincturi sau uleiuri, urmand recomandarile primite odata cu achizitia produselor.