Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Paducel Frunze si Flori

Home/Plante Vrac/Paducel Frunze si Flori

Paducel Frunze si Flori

14 lei

Paducel frunze si flori din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: PADUCEL-FRUNZE-SI-FLORI-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Paducel Frunze si Flori, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Sustine sanatatea inimii si a sistemului vascular, sustine circulatia, sustine relaxarea, si are efect calmant, linistitor. Plante curpind in frunze si flori: flavonoide, proantociani, acizi triterpenici, amine biogene, ulei volatil. Se recomanda pentru tratarea insuficienta cardiaca, angina pectorala, hipertensiune, tulburari cardiace cu substrat nervos, artitmii, palpitatii.

Ceaiul de paducel are efecte vasodilatatoare dovedite stiintific, imbunatatind circulatia, ceea ce stimuleaza relaxarea si reduce stresul, contribuind la inducerea somnului si la ameliorarea anxietatii.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.