Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Muguri de Pin

Home/Plante Vrac/Muguri de Pin

Muguri de Pin

46 lei

Muguri de pin din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: MUGURI-DE-PIN-VRAC Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Muguri de Pin, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Mugurii de pin contin uleiuri volatile cu proprietati antiseptice,antiinflamatorii si expectorante, tanin care reduce durerea si iritatiile, alcoolisi rasini cu un efect balsamic in tuse, bronsite si alte afectiuni respiratorii, flavonoizi, vitamina C.

In plus, mugurii sunt bogati in acid ascorbic, pinitol si un principiu amar, pinipicrozida. Ceaiul de pin are propietati diuretice, dar si antiinflamatorii si antiseptice ale cailor respiratorii si urinare, iar mugurii de pin sunt un agent cicatrizant. Datorita substantelor active pe care le contine, pinul este eficient mai ales in afectiuni respiratorii, renale si in reumatism. Infuzia din muguri de pin este un bun dezinfectant pentru aparatul respirator, fiind indicata in tratarea bronsitelor cronice si a laringitelor.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.