Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Medicina naturistă. Tainele sănătății, tinereții și frumuseții. Vol. II

Home/Carti Publicate/Medicina naturistă. Tainele sănătății, tinereții și frumuseții. Vol. II

Medicina naturistă. Tainele sănătății, tinereții și frumuseții. Vol. II

48 lei

Tainele sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii”, autor Constantin Milică. În cele două volume se încearcă o detaliere a problemelor ridicate de circa 150 de maladii umane, cu amănunte privind etiopatologia, simptomele caracteristice, evoluţiile posibile, tratamentele naturiste şi alopate, regimurile alopate, regimurile alimentare.
Subiecte principale abordate: Tratat de medicina naturista
Pagini si interior: 314 pagini
Categorii: Carti Publicate
Format carte: 16,5 x 23 cm

Tainele sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii”, autor Constantin Milică. În cele două volume se încearcă o detaliere a problemelor ridicate de circa 150 de maladii umane, cu amănunte privind etiopatologia, simptomele caracteristice, evoluţiile posibile, tratamentele naturiste şi alopate, regimurile alopate, regimurile alimentare.

Cod Produs: CPH-978-606-666-121-8 Categorie:

Detalii Comanda si Transport

  • Livrare rapida oriunde in tara in 24/48h
  • Retur simplu in termen de 15 zile
  • Efectuam confirmarea telefonica a comenzii
  • Carte in format fizic, tiparita profesional
  • Poate include si dedicatie scrisa
  • Plata online securizata prin 3DSecure

Descriere

Autorul îşi doreşte să aducă prin publicarea acestei lucrări un aport concret în menţinerea sănătăţii semenilor, să deschidă larg porţile farmaciei naturii şi să ofere acces liber tuturor căutătorilor de virtuţi medicinale în bogata floră spontană şi cultivată ce ne înconjoară.

Omenirea are şansa valoroasă de a putea apela la sprijinul naturii înconjurătoare, capabilă să pună la dispoziţie nesecate izvoare de sănătate care sălăşluiesc în covorul verde – frunzele, florile, fructele şi rădăcinile plantelor cu proprietăţi medicinale. Fitoterapia este o procedură de prevenire amelioarare sau vindecare a multor suferinţe, începând de la omul primitiv şi până în zilele noastre. Noţiunea de filoterapie, ca ramură a medicinii din fiecare etapă a dezvoltării civilizaţiei, defineşte totalitatea procedeelor terapeutice, bazate pe utilizarea unor plante în scopuri profilactice sau curative, de combatere a diferitelor afecţiuni maladive.

Capacitatea terapeutică a plantelor medicinale este datorată complexului de substanţe bioactive, organice şi minerale pe care le conţin. În mod deosebit acţionează grupele de substanţe complexe (alcaloizi, taninuri, saponine, glicozide, acizi, alcooli, fenoli, cetone, terpenoide etc.), care sunt sintetizate în urma reacţiilor metabolice reglate de garniturile enzimatice, caracteristice fiecărei specii vegetale. Multiplele procedee fitoterapeutice combinate cu remediile alopate prezentate sunt folositoare pentru prevenirea şi combaterea multor afecţiuni care pun în pericol sănătatea şi durata de viaţă a populaţiei.

Fitoterapia ştiinţifică, bazată pe experienţa multimilenară a popoarelor de pe întreg mapamondul, are ca obiectiv valorificarea miilor de specii de plante medicinale şi aromatice, din flora spontană şi cultivată. Tezaurul floristic foarte bogat şi diversificat din spaţiul carpato-danubiano- pontic şi tradiţia foarte veche a utilizării plantelor în terapeutica populară constituie premisele unei orientări decisive spre fitoterapie, cu efecte bine cunoscute în alinarea şi vindecarea multor suferinţe umane. Materia primă medicinală din flora noastră, mai puţin poluată decât în restul Europei, este tot mai solicitată de cei care îşi manifestă interesul valorificării covorului vegetal, în scopul obţinerii de produse finite pentru terapia medicală, cosmetică şi alimentaţie naturistă.

Mentiuni Comanda

Autor

Data Publicare

2013

Format carte

16,5 x 23 cm

ISBN

978-606-666-121-8

Pagini si Interior

314 pagini

Subiecte principale abordate

Tratat de medicina naturista

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Medicina naturistă. Tainele sănătății, tinereții și frumuseții. Vol. II”

Produse asociate

0 WooCommerce Floating Cart

Nu sunt produse in cos.