Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ginko Biloba Frunze, taiat (herba cut)

Home/Plante Vrac/Ginko Biloba Frunze, taiat (herba cut)

Ginko Biloba Frunze, taiat (herba cut)

30 lei

Ginko biloba frunze cut din flora cultivata, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: GINKO-BILOBA-FRUNZE-CUT-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ginko Biloba Frunze Cut, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Frunzele de Ginkgo Biloba ajuta la mentinerea memoriei odata cu inaintarea in varsta. Ajuta la imbunatatirea performantei cognitive. Ginkgo biloba este un remediu pentru starile de slabire a facultatilor mintale si a corpului, cauzate de batranete.

De asemena sustine microcirculatia sistemului vascular, circulatia periferica, contribuie la un bun auz si o vedere buna. Ajuta la mentinerea memoriei odata cu inanintarea in varsta si la pastrarea functiei cognitive. Sustine un bun echilibru mental. Prezinta proprietati antioxidante. Frunzele contin flavonoide, diterpene (ginkgolide A, B, C), sesquiterpene, proantocianidine, polizaharide, fitosteroli.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

,

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.