Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Flori de Tei Vrac

Home/Plante Vrac/Flori de Tei Vrac

Flori de Tei Vrac

15 lei

Flori de tei uscate calitatea I 2020 din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: FLORI-DE-TEI-USCATE-CAL-I-2020-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Florile se recoltează, cu sau fără bractee, exclusiv pe timp însorit, înainte de înflorirea completă, când o parte din flori sunt încă în faza de boboc. Uscarea se face la umbră, în strat subțire, în poduri acoperite cu tablă sau în încăperi bine aerisite. În 5-7 zile consecutive de uscare, florile ajung la o umiditate de sub 13%. Randamentul de uscare este de 3-3,5 kg flori proaspete pentru un kg flori uscate.

Ceaiul de tei, preparat prin infuzia florilor, are o acțiune calmantă asupra sistemului nervos central.  Florile de tei sunt folosite mai ales pentru tratarea răcelilor, tusei, febrei, infecțiilor, inflamațiilor, presiunii arteriale înalte, durerilor de cap (mai ales migrenele), dar și ca diuretic (crește producerea de urină), antispasmodic și sedativ.

Medicina tradițională asiatică folosește flori de Tilia (uz intern) ca tratament pentru vindecarea afecțiunilor tractului respirator, a febrei sau gripei. Cercetări recente sugerează că florile ar putea fi hepatoprotective.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Origine

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Flori de Tei Vrac”
0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.