Centru de Medicina Naturista

Continuand activitatea renumitului Prof. Univ. Dr. Constantin Milică

Centrul de Medicina Naturista HerbalRom, localizat in Iasi, cunoscut si ca “Aroma Iasi” are ca scop ducerea mai departe a activitatii de cercetare a domunului Prof. Univ. Dr. Constantin Milica, prin realizarea si extinderea tratamentelor si remediilor realizate si documentate de domnia sa, create in folosul sanatatii oamenilor.

Ca si echipa, suntem pasionati de tot ce reprezinta flora spontana cultivata de pe intreg cuprinsul tarii si vrem ca prin realizarea produselor noastre sa valorificam la maxim proprietatile bine cunoscute si actiunile specifice ale plantelor medicinale.

despre herbalrom aroma iasi

Despre HerbalRom

Produse cu adevarat naturale, in folosul sanatatii tuturor

Prin Centrul de Medicina Naturista Herbalrom,  am dorit sa ducem mai departe activitatea de cercetare stiintifica complexa inceputa de Prof. Univ. Dr. Constantin Milică, prin aducerea pe piata a remediilor si setului extins de tratamente naturale create de acesta, colectie ce cuprinde sute de produse. Retetele elaborate de domnul profesor, si tratamentele realizate in baza lor, au ajutat zeci de mii de persoane, cu boli si afectiuni dintre cele mai variata, in decursul a peste 60 de ani activitate si cercetare.

De-a lungul timpului am reusit sa extindem gama de produse oferite de HerbalRom, adaugand si colectia de cosmetice naturale, produse a caror retete au fost dezvoltate de Dr. Dana Troia, coordonatorul Centrului si pasionata al modului de viata sanatos, natural.

Produse cu adevarat naturale

Toate produsele noastre sunt realizate din ingrediente 100% naturale, utilizand plante medicinale din flora spontana cultivata local in Romania, si nu contin conservanti sau coloranti chimici. de asemenea, noi nu adaugam indulcitori artificiali sau arome, si nu tratam chimic sa termic plantele folosite ca si ingrediente.

Misiunea HerbalRom

Prin strictetea procedurilor de preparare, si prin alegerea cu atentie a plantelor folosite, dorim sa respectam in de-aproape retetele originale ale domunui Prof. Constantin Milică, si sa aducem pe piata din Romania un set foarte extins de produse naturale, romanesti, in folosul sanatii tuturor.