Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Coada Soricelului, maruntita (herba concis)

Home/Plante Vrac/Coada Soricelului, maruntita (herba concis)

Coada Soricelului, maruntita (herba concis)

lei

Coada soricelului concis din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: COADA-SORICELULUI-CONCIS-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Coada Soricelului Concis, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Coada soricelului contine compusi antioxidanti, anticancerigeni, antivirali si antiinflamatori, fiind utilizata pentru facilitarea digestiei, calmarea crampelor abdominale si menstruale, reducerea inflamatiei, vindecarea ranilor, tratarea insomniei si anxietatii.

Coada soricelului este un excelent remediu spasmolitic si antiinflamator. Substantele din compozitia ei contribuie la relaxarea musculaturii netede (viscerale), de exemplu in prezenta durerilor menstruale sau in cazul crampelor abdominale care insotesc colitele.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.