Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ceai Verde Frunze

Home/Plante Vrac/Ceai Verde Frunze

Ceai Verde Frunze

12 lei

Ceai verde frunze din flora cultivata, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: CEAI-VERDE-FRUNZE-VRAC Categorie: Etichete: ,

Descriere

Ceai Verde Frunze, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Proprietatile ceaiului verde in organism se datoreaza continutului in compusi biologic activi. Planta contine o cantitate mare de polifenoli, dar in mod particular catechine. Astfel, ceaiul verde este o sursa excelenta de epigalocatechin-3-galat, un puternic antioxidant responsabil de majoritatea beneficiilor plantei.

Ceaiul verde mai contine si carotenoizi, clorofila, cafeina, teofilina si flavonoide. Toate acestea actioneaza sinergic in organism, potentandu-se pentru un efect mai puternic. Proportiile dintre acesti compusi difera in functie de metodele de procesare aplicate, adica de tipul de ceai verde.

Informatii aditionale

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.