Actiune diuretica, antiseptica, antispastica, anticongestiva, antiinflamatoare si antitumorala.
Ceai Natural Prostatita si Adenom de Prostata
24 lei
Descriere
Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
Ingrediente:
produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 14 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.
- Ghimpe ( Xanthium spinosum) herba
- Pufulita ( Epilobium hirsutum ) herba
- Tataneasa (Symphytum officinale ) radacina
- Urzica vie ( Urtica dioica ) herba
- Tuia ( Thuja occidentalis ) frunze
- Coada calului (Equisetum arvense ) herba
- Galbenele ( Calendula off. ) flori, tije
- Musetel (Matricaria chamomilla ) herba
- Busuioc ( Ocimum basilicum ) herba
- Fenicul ( Foeniculum vulgare ) fructe
- Rostopasca ( Chelidonium majus) herba
- Paducel (Crataegus monogyna) flori, fucte, frunze
- Mesteacan (Betula alba) frunze
- Vita de vie (Vitis vinifera) frunze
Actiune si Efecte
- regeneratoare ale tesuturilor, ajutand astfel la vindecarea celulelor de la nivelul prostatei,
- reducerea inflamatiei de la nivelul prostatei si a canalului urinar din acea zona, pentru stimularea degajării de cortizon, a zonelor ureterelor cât și a vezicii urinare,
- stimularea eliminarii produsilor toxici și a zonei prostatei pentru a determina imbunatatirea circulatiei sangvine aferente acestui organ, ceea ce va genera la randul ei revenirea prostatei la un nivel normal, prin micsorarea inflamatiei locale.
Proprietati :
antiseptice, dezinfectante, cicatrizante, diuretice, sedative, antidiabetice, decongestive, antiinflamatoare, antitumorale, reglator hormonal.
Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: flavonoide, lactone, fitosteroli, tanin, ulei eteric, saponine triterpenice, acizi fenol carboxilici si saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor prostatei
Administrare
Mod de Preparare:
Se face decoct dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Se fierbe 2 minute si dupa inchiderea focului se mai infuzeaza acoperit 5 minute.
Mod de Administrare:
Se beau 2-3 căni de ceai pe zi înainte de mesele principale. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lungă durata, între 3-8 luni. După consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca ușor prin canalul hepatic și canalul coledoc.
Extern
bai locale cu infuzie sau decoct din diferite plante medicinale luate separat: castane sălbatice, flori proaspete de musetel sau urzica alba, fan (2-3 pumni la un litru apa);amestec de plante cu flori de musetel (20 g), flori de galbenele (20 g), flori de urzica alba (10 g), herba de busuioc (20 g), muguri de pin (10 g) si rădăcini de tataneasa (20 g) din care se prepara un decoct cu 3 linguri amestec la un litru apa, cu utilizare in bai calde de sezut.
Regim Alimentar:
regimul alimentar are un rol esențial in reglarea secretiei hormonale. La consumul mare de grasimi animale si vegetale saturate, riscul imbolnavirii este de 2-3 ori mai ridicat, excepție facand uleiul de măsline si grăsimile de tip Omega-3 din uleiul de peste si din nuci. De aceea, se recomanda un consum marit de peste oceanic (somon, ton, sardine, macrou), cu un conținut ridicat in acizi grasi nesaturati, care prezinta proprietati antiinflamatoare si antitumorale.
Incetinirea evolutiei adenomului de prostata se realizeaza printr-un consum sistematic de seminte de dovleac si de in, care contin cantitati ridicate de fitosteroli si zinc, cu rol important in diminuarea nivelului de testosteron din sange.
Dintre legume, cele mai evidente efecte protectoare le au tomatele (2-3 pe zi) si sucul de rosii, bogate in licopen, un antioxidant care inhiba procesele de oxidare celulara, previne avansarea hipertrofiei si scade riscul de cancer de prostata. De asemenea, se recomanda pentru consum morcovi, varza, broccoli, conopida, varza de Bruxelles, struguri, pepene verde (bogate in beta-caroten si licopen). Sunt deosebit de eficiente vitaminele E si D, precum si unele elemente minerale cu proprietati antioxidante, cum ar fi seleniu, existent in cereale integrale si In nucile braziliene.
Renuntati la bauturile alcoolice si la alimentele acide sau foarte condimentate!
Exista recomandarea de a reduce treptat consumul de lapte si produse lactate, din cauza unui aport prea mare de calciu.Pentru a evita iritarea tesuturilor prostatei se va renunta la consumul de mancaruri condimentate, alimente acide (citrice), bauturi alcoolice tari, bauturi carbogazoase si racoritoare cu cofeina.
Pentru buna functionare a rinichilor si pentru prevenirea infectiilor urinare, localizate in vezica urinara sau la nivelul prostatei, se recomanda a se bea, zilnic, 1,5-2 litri de apa potabila, dar numai pana la orele 18-10 seara.
Consumul de lichide dupa aceste ore sau in cursul noptii poate provoca frecventa marita a urinarilor nocturne, intrerupand perioada rezervata somnului.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
Actiune si Efecte
- regeneratoare ale tesuturilor, ajutand astfel la vindecarea celulelor de la nivelul prostatei,
- reducerea inflamatiei de la nivelul prostatei si a canalului urinar din acea zona, pentru stimularea degajării de cortizon, a zonelor ureterelor cât și a vezicii urinare,
- stimularea eliminarii produsilor toxici și a zonei prostatei pentru a determina imbunatatirea circulatiei sangvine aferente acestui organ, ceea ce va genera la randul ei revenirea prostatei la un nivel normal, prin micsorarea inflamatiei locale.
Proprietati :
antiseptice, dezinfectante, cicatrizante, diuretice, sedative, antidiabetice, decongestive, antiinflamatoare, antitumorale, reglator hormonal.Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: flavonoide, lactone, fitosteroli, tanin, ulei eteric, saponine triterpenice, acizi fenol carboxilici si saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor prostatei
Administrare
Mod de Preparare:
Se face decoct dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Se fierbe 2 minute si dupa inchiderea focului se mai infuzeaza acoperit 5 minute.Mod de Administrare:
Se beau 2-3 căni de ceai pe zi înainte de mesele principale. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!Durata Cureii:
Tratamentul este de lungă durata, între 3-8 luni. După consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca ușor prin canalul hepatic și canalul coledoc.Extern
bai locale cu infuzie sau decoct din diferite plante medicinale luate separat: castane sălbatice, flori proaspete de musetel sau urzica alba, fan (2-3 pumni la un litru apa);amestec de plante cu flori de musetel (20 g), flori de galbenele (20 g), flori de urzica alba (10 g), herba de busuioc (20 g), muguri de pin (10 g) si rădăcini de tataneasa (20 g) din care se prepara un decoct cu 3 linguri amestec la un litru apa, cu utilizare in bai calde de sezut.Regim Alimentar:
regimul alimentar are un rol esențial in reglarea secretiei hormonale. La consumul mare de grasimi animale si vegetale saturate, riscul imbolnavirii este de 2-3 ori mai ridicat, excepție facand uleiul de măsline si grăsimile de tip Omega-3 din uleiul de peste si din nuci. De aceea, se recomanda un consum marit de peste oceanic (somon, ton, sardine, macrou), cu un conținut ridicat in acizi grasi nesaturati, care prezinta proprietati antiinflamatoare si antitumorale. Incetinirea evolutiei adenomului de prostata se realizeaza printr-un consum sistematic de seminte de dovleac si de in, care contin cantitati ridicate de fitosteroli si zinc, cu rol important in diminuarea nivelului de testosteron din sange. Dintre legume, cele mai evidente efecte protectoare le au tomatele (2-3 pe zi) si sucul de rosii, bogate in licopen, un antioxidant care inhiba procesele de oxidare celulara, previne avansarea hipertrofiei si scade riscul de cancer de prostata. De asemenea, se recomanda pentru consum morcovi, varza, broccoli, conopida, varza de Bruxelles, struguri, pepene verde (bogate in beta-caroten si licopen). Sunt deosebit de eficiente vitaminele E si D, precum si unele elemente minerale cu proprietati antioxidante, cum ar fi seleniu, existent in cereale integrale si In nucile braziliene. Renuntati la bauturile alcoolice si la alimentele acide sau foarte condimentate! Exista recomandarea de a reduce treptat consumul de lapte si produse lactate, din cauza unui aport prea mare de calciu.Pentru a evita iritarea tesuturilor prostatei se va renunta la consumul de mancaruri condimentate, alimente acide (citrice), bauturi alcoolice tari, bauturi carbogazoase si racoritoare cu cofeina. Pentru buna functionare a rinichilor si pentru prevenirea infectiilor urinare, localizate in vezica urinara sau la nivelul prostatei, se recomanda a se bea, zilnic, 1,5-2 litri de apa potabila, dar numai pana la orele 18-10 seara. Consumul de lichide dupa aceste ore sau in cursul noptii poate provoca frecventa marita a urinarilor nocturne, intrerupand perioada rezervata somnului. Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.Mentiuni Comanda
Ingrediente | Busuioc, Coada calului, Fenicul, Galbenele, Ghimpe, Mesteacan, Musetel, Paducel, Pufulita, Rostopasca, Tataneasa, Tuia, Urzica, Vita de vie |
---|---|
Recomandat pentru | |
Afectiuni | |
Cantitate |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Reviews
Nu există recenzii încă.