Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ceai Poliartrita Reumatoida

Home/Afectiuni Reumatismale, Ceaiuri/Ceai Poliartrita Reumatoida

Ceai Poliartrita Reumatoida

19 lei

Click pe imagine pentru detalii
Proprietati de functionare a articulatiilor antiinflamatoare si revulsive local. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa.
Produs fara consevanti, coloranti sau arome artificiale
Recomandat pentru: Poliartrita Reumatoida

Proprietati de functionare a articulatiilor antiinflamatoare si revulsive local. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa.

Cod Produs: HRC253 Categorii: , Etichete: , , ,
Cantiate: 100 g

Detalii Comanda si Transport

  • Livrare rapida oriunde in tara in 24/48h

  • Retur simplu in termen de 15 zile

  • Efectuam confirmarea telefonica a comenzii

Consiliere de specialitate inclusa

privind luarea tratamentului

Comanda si beneficiezi de consiliere de specialitate gratuita privind urmarea tratamentului (telefonic sau in persoana), in baza istoricului medical sau a unui set recent de analize.

Descriere

Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista

Ingrediente

produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 10 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.

  1. Obligeana (Acorus calamus) radacina
  2. Plop negru(Populus nigra) muguri
  3. Frasin (Fraxinus excelsior) frunze
  4. Mesteacan (Betula alba) frunze
  5. Sulfina (Melilotus off.) herba
  6. Urzica (Urtica dioica) herba
  7. Cretisoara (Alchemilla vulgaris) herba
  8. Paducel (Crataegus monogyna) flori,frunze,fructe
  9. Coada calului (Equisetum arvense) herba
  10. Nuc (Juglans regia) frunze

Actiune si Efecte

  • regenerarea cartilajului articular,
  • imbunatatirea functiei circulatiei,
  • reduce inflamatia si durerea,
  • incetineste procesele de imbatranire,
  • regenereaza si intinereste vizibil organismul,
  • participa la regenerarea sistemul articular, osos si muscular;
  • regleaza relaxarea si contractilitatea muschilor, efect antioxidant,
  • contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a transmiterii impulsurilor nervoase,
  • blocheaza productia de prostaglandine

Proprietati :

diuretice, dezinfectante, calmante, antireumatismale, antiinflamatoare, antiseptice, antibiotice, astringente, cicatrizante, epitelizante, vulnerare, analgezice, diaforetice, tonice, balsamice, aromatizante, antiscorbutice.

Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: predomina zaharurile si sărurile minerale, taninuri, chinone cu structura asemănătoare vitaminei K, derivatii cumarinici, fraxozida- un glicozid de natura cumarinica, cvercitrina, substante flavonice; ulei volatil bogat in terpene, acizi organici si saruri minerale de Fe si Cu.

Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunii poliartrita reumatoida.

Administrare

Mod de Preparare:

Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.

Mod de Administrare:

Se beau 3 cani de ceai pe zi inaintea meselor principale.  Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.

Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!

Durata Cureii:

Tratamentul este de lunga durata, intre 6-12 luni, cu sustinerea tratamentului de intretinere. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

Regim Alimentar:

Se incepe cu o cura depurativa de 5-7 zile pe luna cu zarzavaturi crude din care sa nu lipseasca varza, morcov, telina, sfecla rosie, marar, patrunjel, praz, ceapa, urzici, la care se adauga supe de legume sau de fasole boabe, lapte acru, lapte proaspat (1/2 litru), zer, iaurt, brânza, untura de peste, orez (fiert in lapte), seminte crude de dovleac sau floarea soarelui, nuci, arahide, cartofi (fierti in lapte si amestecati cu ulei de masline si un galbenus de ou).

Se mai poate consuma terci de grâu incoltit cu miere de albine si cafea de cicoare.Dimineata, inainte de micul dejun, se beau 250 ml suc de telina, timp de 21 de zile consecutiv iar seara sunt indicate sucuri de morcov (200 ml), radacini de pastârnac sau patrunjel (100 ml), sfecla rosie (100 ml) si varza (100 ml).Se interzice consumul intern de hrean si ardei iute.

Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Actiune si Efecte

  • regenerarea cartilajului articular,
  • imbunatatirea functiei circulatiei,
  • reduce inflamatia si durerea,
  • incetineste procesele de imbatranire,
  • regenereaza si intinereste vizibil organismul,
  • participa la regenerarea sistemul articular, osos si muscular;
  • regleaza relaxarea si contractilitatea muschilor, efect antioxidant,
  • contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a transmiterii impulsurilor nervoase,
  • blocheaza productia de prostaglandine

Proprietati :

diuretice, dezinfectante, calmante, antireumatismale, antiinflamatoare, antiseptice, antibiotice, astringente, cicatrizante, epitelizante, vulnerare, analgezice, diaforetice, tonice, balsamice, aromatizante, antiscorbutice.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: predomina zaharurile si sărurile minerale, taninuri, chinone cu structura asemănătoare vitaminei K, derivatii cumarinici, fraxozida- un glicozid de natura cumarinica, cvercitrina, substante flavonice; ulei volatil bogat in terpene, acizi organici si saruri minerale de Fe si Cu.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunii poliartrita reumatoida.

Administrare

Mod de Preparare:

Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.

Mod de Administrare:

Se beau 3 cani de ceai pe zi inaintea meselor principale.  Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!

Durata Cureii:

Tratamentul este de lunga durata, intre 6-12 luni, cu sustinerea tratamentului de intretinere. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

Regim Alimentar:

Se incepe cu o cura depurativa de 5-7 zile pe luna cu zarzavaturi crude din care sa nu lipseasca varza, morcov, telina, sfecla rosie, marar, patrunjel, praz, ceapa, urzici, la care se adauga supe de legume sau de fasole boabe, lapte acru, lapte proaspat (1/2 litru), zer, iaurt, brânza, untura de peste, orez (fiert in lapte), seminte crude de dovleac sau floarea soarelui, nuci, arahide, cartofi (fierti in lapte si amestecati cu ulei de masline si un galbenus de ou).
Se mai poate consuma terci de grâu incoltit cu miere de albine si cafea de cicoare.Dimineata, inainte de micul dejun, se beau 250 ml suc de telina, timp de 21 de zile consecutiv iar seara sunt indicate sucuri de morcov (200 ml), radacini de pastârnac sau patrunjel (100 ml), sfecla rosie (100 ml) si varza (100 ml).Se interzice consumul intern de hrean si ardei iute.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Informatii aditionale

Ingrediente

Coada calului, Cretisoara, Frasin, Mesteacan, Nuc, Obligeana, Paducel, Plop, Sulfina, Urzica

Recomandat pentru

Afectiuni

Cantitate

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Ceai Poliartrita Reumatoida”
0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.