Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ceai Natural pentru Stimularea Memoriei

Home/Afectiuni Neurologice, Ceaiuri/Ceai Natural pentru Stimularea Memoriei

Ceai Natural pentru Stimularea Memoriei

21 lei

Ceai Natural pentru Stimularea Memoriei

21 lei

Click pe imagine pentru detalii
Efect neurotropic , antioxidant la nivelul creierului si stimulare a acestuia. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa.

Efect neurotropic , antioxidant la nivelul creierului si stimulare a acestuia. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa.

Cod Produs: HRC129 Categorii: , Etichete: , , , , , , , ,
Cantiate: 100 g

Detalii Comanda si Transport

  • Livrare rapida oriunde in tara in 24/48h

  • Retur simplu in termen de 15 zile

  • Efectuam confirmarea telefonica a comenzii

Consiliere de specialitate inclusa

privind luarea tratamentului

Comanda si beneficiezi de consiliere de specialitate gratuita privind urmarea tratamentului (telefonic sau in persoana), in baza istoricului medical sau a unui set recent de analize.

Descriere

Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in terapia medicala si alimentatie naturista.

Ingrediente:

produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 10 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.

  1. Macese (Rosa canina) fructe
  2. Urzică vie (Urtica dioica) herba
  3. Coada calului (Equisetum arvense) herba
  4. Urzică moartă (Lamium album) herba
  5. Pelin (Artemisia absinthium) herba
  6. Paducel (Crataegus monogyna) flori,fructe,frunze
  7. Cimbru (Satureja hortensis) herba
  8. Fenicul (Foeniculum vulgare) seminte
  9. Roinita (Melissa off.) herba
  10. Salvie (Salvia off) herba

Actiune si Efecte

  • stimularea memoriei si a capacității de a aminti informații recente sau îndepărtate,
  • îmbunătățirea puterii de concentrare
  • remedierea deficitului de atenție,
  • combaterea comportamentului ezitant si tulburărilor de somn,
  • combaterea deficientelor de orientare in timp si spațiu,
  • combaterea si ameliorarea depresiei psihice.

Proprietati:

neurotropice, antioxidante, vasodilatatoare, stimulatoare, antitrombotice, antispastice, antialergice, antidepresive, antifungice.

Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: diterpene polilactonice, substante biflavonice, flavone si flavonoide, taninuri catechinice, steroli, acizi taninici, vitamina C, saruri minerale cu Ca si fier.

Aceste grupe de substanțe sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor neurologice.

Administrare

Mod de Preparare:

Se face infuzie dintr-o lingură de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se oprește focul , se adaugă cantitatea de planta , se acoperă si se lasă la infuzat timp de 10 minute.

Mod de Administrare:

Se beau 3 căni de ceai pe zi, in trei momente ale zilei, independent de mese. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.

Fiecare cană de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparată in acea zi si in acel moment!

Durata Cureii:

Tratamentul este de lungă durata, între 2-3 luni. După consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca ușor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

Regim Alimentar:

un meniu dedicat întăririi memoriei, a puterii de concentrare şi creativității implică o cura de sucuri si Cruditati timp de două luni, din care sa nu lipsească sucul de morcov (150 ml de 3 ori pe zi, cu 10 minute înainte de mese), sucul de mere (200 ml de 2 ori pe zi, la orele 10 si 16) si sucul de portocale (minimum o jumătate de pahar zilnic).

Aceste sucuri consumate minimum de 3 ori pe saptamana, reduc de patru ori riscul de îmbolnăvire, actionand prin reducerea riscului atacurilor cerebrale si a tensiunilor intelectuale, ca urmare a conținutului ridicat in vitamine (mai ales C). In funcție de sezon, cura se completează cu capsuni si fragi (minimum 150 g pe zi).

Unele legume (broccoli, varză, telina, cartofi, ceapă, ridichi) stimulează memoria deteriorata si previn evolutia bolii.Persoanelor care și-au pierdut o parte din funcțiile intelectuale se recomanda fructe de ananas si banane. Consumul saptamanal de peste (somon, ton), fructe de mare (scoici, creveți – 100 g zilnic) si ulei de peste oceanic (in capsule), care conține un important poli acid gras nesaturat de tip omega-3. Nu putem exclude consumul la masa a 1-2 pahare de vin rosu pe zi (nu mai mult) care previne apariția bolii Alzheimer si a altor boli mintale prin reducerea incidentei afectiunilor psihice si neurologice.

In plus, vinul rosu are un continut ridicat de antioxidanti.In regimul de alimentatie al persoanelor in vârstă de peste 60-65 de ani se va asigura plafonul necesar de vitamina B9 (acid folic), existent in legume verzi (spanac, salată, stevie, patrunjel, ceapa verde, broccoli, papadie), precum si in porumb, ficat de pui si de vita. Aceasta vitamina intervine in sinteza mai multor neurotransmițători si participa la buna functionare a creierului.

Se exclud din alimentatie carnea de porc, grăsimile animale, cafeaua, băuturile alcoolice in exces, berea, zahărul alb si produsele zaharoase, precum si adaosurile de excitante, coloranţi chimici si stabilizatori, care pot provoca pierderi de memorie, autism si boala Alzheimer.

Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amănunțit va fi atașat tratamentului la expediere.

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interacțiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Actiune si Efecte

  • stimularea memoriei si a capacității de a aminti informații recente sau îndepărtate,
  • îmbunătățirea puterii de concentrare
  • remedierea deficitului de atenție,
  • combaterea comportamentului ezitant si tulburărilor de somn,
  • combaterea deficientelor de orientare in timp si spațiu,
  • combaterea si ameliorarea depresiei psihice.

Proprietati:

neurotropice, antioxidante, vasodilatatoare, stimulatoare, antitrombotice, antispastice, antialergice, antidepresive, antifungice.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: diterpene polilactonice, substante biflavonice, flavone si flavonoide, taninuri catechinice, steroli, acizi taninici, vitamina C, saruri minerale cu Ca si fier.
Aceste grupe de substanțe sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor neurologice.

Administrare

Mod de Preparare:

Se face infuzie dintr-o lingură de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se oprește focul , se adaugă cantitatea de planta , se acoperă si se lasă la infuzat timp de 10 minute.

Mod de Administrare:

Se beau 3 căni de ceai pe zi, in trei momente ale zilei, independent de mese. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare. Fiecare cană de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparată in acea zi si in acel moment!

Durata Cureii:

Tratamentul este de lungă durata, între 2-3 luni. După consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca ușor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

Regim Alimentar:

un meniu dedicat întăririi memoriei, a puterii de concentrare şi creativității implică o cura de sucuri si Cruditati timp de două luni, din care sa nu lipsească sucul de morcov (150 ml de 3 ori pe zi, cu 10 minute înainte de mese), sucul de mere (200 ml de 2 ori pe zi, la orele 10 si 16) si sucul de portocale (minimum o jumătate de pahar zilnic). Aceste sucuri consumate minimum de 3 ori pe saptamana, reduc de patru ori riscul de îmbolnăvire, actionand prin reducerea riscului atacurilor cerebrale si a tensiunilor intelectuale, ca urmare a conținutului ridicat in vitamine (mai ales C). In funcție de sezon, cura se completează cu capsuni si fragi (minimum 150 g pe zi). Unele legume (broccoli, varză, telina, cartofi, ceapă, ridichi) stimulează memoria deteriorata si previn evolutia bolii.Persoanelor care și-au pierdut o parte din funcțiile intelectuale se recomanda fructe de ananas si banane. Consumul saptamanal de peste (somon, ton), fructe de mare (scoici, creveți – 100 g zilnic) si ulei de peste oceanic (in capsule), care conține un important poli acid gras nesaturat de tip omega-3. Nu putem exclude consumul la masa a 1-2 pahare de vin rosu pe zi (nu mai mult) care previne apariția bolii Alzheimer si a altor boli mintale prin reducerea incidentei afectiunilor psihice si neurologice. In plus, vinul rosu are un continut ridicat de antioxidanti.In regimul de alimentatie al persoanelor in vârstă de peste 60-65 de ani se va asigura plafonul necesar de vitamina B9 (acid folic), existent in legume verzi (spanac, salată, stevie, patrunjel, ceapa verde, broccoli, papadie), precum si in porumb, ficat de pui si de vita. Aceasta vitamina intervine in sinteza mai multor neurotransmițători si participa la buna functionare a creierului. Se exclud din alimentatie carnea de porc, grăsimile animale, cafeaua, băuturile alcoolice in exces, berea, zahărul alb si produsele zaharoase, precum si adaosurile de excitante, coloranţi chimici si stabilizatori, care pot provoca pierderi de memorie, autism si boala Alzheimer. Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amănunțit va fi atașat tratamentului la expediere.

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interacțiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Mentiuni Comanda

Ingrediente

Angelica, Brusture, Cicoare, Galbenele, Nalba, Rostopasca, Trifoi rosu, Urzica

Recomandat pentru

, ,

Afectiuni

,

Cantitate

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Ceai Natural pentru Stimularea Memoriei”
0 WooCommerce Floating Cart

Nu sunt produse in cos.