Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ceai pentru Reumatism Articular

Ceai pentru Reumatism Articular

19 lei

Click pe imagine pentru detalii
Proprietati antialergice, antiinflamatoare, antitoxice, dezinfectante, sudorifice, antifebrile, diuretice, depurative, calmante.

Proprietati antialergice, antiinflamatoare, antitoxice, dezinfectante, sudorifice, antifebrile, diuretice, depurative, calmante.

Cod Produs: HRC252 Categorii: , , Etichete: , , ,
Cantiate: 100 g

Detalii Comanda si Transport

  • Livrare rapida oriunde in tara in 24/48h

  • Retur simplu in termen de 15 zile

  • Efectuam confirmarea telefonica a comenzii

Consiliere de specialitate inclusa

privind luarea tratamentului

Comanda si beneficiezi de consiliere de specialitate gratuita privind urmarea tratamentului (telefonic sau in persoana), in baza istoricului medical sau a unui set recent de analize.

Descriere

Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista

Ingrediente:

produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 12 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.

  1. Salcie (Salix alba) frunze
  2. Mesteacan (Betula alba) frunze
  3. Pir (Elymus repens) radacina
  4. Pelin (Artemisia absinthium) herba
  5. Lavanda (Lavandula angustifolia) herba
  6. Tataneasa (Symphytum off.) radacina
  7. Urzica (Urtica dioica) herba
  8. Soc (Sambucus nigra) flori
  9. Ienupar (Juniperus communis) fructe
  10. Coada calului (Equisetum arvense) herba
  11. Trifoi rosu (Trifolium repens) herba
  12. Sunatoare (Hypericum perforatum) herba

Actiune si Efecte

  • eliminarea toxinelor prin diureza si prin sudatie puternica;
  • declansarea functionarii sistemului de regenerare a organismului,
  • amelioreaza sindromul durerii actionand la nivel celular, refacand circulatia sanguina;
  • normalizeaza circulatia sangvina si procesul de nutritie a tesuturilor,
  • declanseaza regenerarea si recuperarea cartilajelor articulare;

Proprietati:

astringente, antiseptice, antihemoragice, antistatice, coagulante, analgezice, anestezice, vulnerare, antispastice, antiinflamatoare, sedative, antinevralgice, calmante, antitermice, sudorifice, antireumatice, cicatrizante.

Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale :glicozizi de natura salicilica, fenoglicozide, taninuri mixte, cathehine, flavonozide, aldehide, acizi aromatici, rezine, enzime, oxalati, saruri minerale.

Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor reumatismale.

Administrare

Mod de Preparare:

Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.

Mod de Administrare:

Se beau 3 cani de ceai pe zi dupa mesele principale din zi. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.

Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!

Durata Cureii:

Tratamentul este de lunga durata, intre 6-12 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

Regim Alimentar:

Alimentatia trebuie sa fie completa pentru a satisface necesarul de proteine, vitamine (A, C, K) si saruri minerale. Se începe cu o cura depurativa de 5-7 zile pe luna cu zarzavaturi crude, din care sa nu lipsească varza, morcovul, telina, sfecla rosie, mararul, patrunjelul, prazul, ceapa, urzicile, la care se adaugă supele de legume sau de fasole boabe, laptele acru, laptele proaspăt (1/2 litru), zer, iaurt, branza, untura de peste, orez (fiert in lapte), semințe crude de dovleac sau floarea soarelui, nuci, arahide, cartofi (fierti in lapte si amestecati cu ulei de măsline si un galbenus de ou).

Se mai poate consuma terci de grau incoltit cu miere de albine si cafea de cicoare.Dimineața, înainte de micul dejun, se bea 250 ml suc de telina, timp de 21 de zile consecutiv, iar seara sunt indicate sucuri de morcov (200 ml), radacini de pastarnac sau patrunjel (100 ml), sfecla rosie (100 ml) si varză (100 ml).Se interzice consumul de hrean si ardei iute.

Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amănunțit va fi atasat tratamentului la expediere.

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Actiune si Efecte

  • eliminarea toxinelor prin diureza si prin sudatie puternica;
  • declansarea functionarii sistemului de regenerare a organismului,
  • amelioreaza sindromul durerii actionand la nivel celular, refacand circulatia sanguina;
  • normalizeaza circulatia sangvina si procesul de nutritie a tesuturilor,
  • declanseaza regenerarea si recuperarea cartilajelor articulare;

Proprietati:

astringente, antiseptice, antihemoragice, antistatice, coagulante, analgezice, anestezice, vulnerare, antispastice, antiinflamatoare, sedative, antinevralgice, calmante, antitermice, sudorifice, antireumatice, cicatrizante.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale :glicozizi de natura salicilica, fenoglicozide, taninuri mixte, cathehine, flavonozide, aldehide, acizi aromatici, rezine, enzime, oxalati, saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor reumatismale.

Administrare

Mod de Preparare:

Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.

Mod de Administrare:

Se beau 3 cani de ceai pe zi dupa mesele principale din zi. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!

Durata Cureii:

Tratamentul este de lunga durata, intre 6-12 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

Regim Alimentar:

Alimentatia trebuie sa fie completa pentru a satisface necesarul de proteine, vitamine (A, C, K) si saruri minerale. Se începe cu o cura depurativa de 5-7 zile pe luna cu zarzavaturi crude, din care sa nu lipsească varza, morcovul, telina, sfecla rosie, mararul, patrunjelul, prazul, ceapa, urzicile, la care se adaugă supele de legume sau de fasole boabe, laptele acru, laptele proaspăt (1/2 litru), zer, iaurt, branza, untura de peste, orez (fiert in lapte), semințe crude de dovleac sau floarea soarelui, nuci, arahide, cartofi (fierti in lapte si amestecati cu ulei de măsline si un galbenus de ou).
Se mai poate consuma terci de grau incoltit cu miere de albine si cafea de cicoare.Dimineața, înainte de micul dejun, se bea 250 ml suc de telina, timp de 21 de zile consecutiv, iar seara sunt indicate sucuri de morcov (200 ml), radacini de pastarnac sau patrunjel (100 ml), sfecla rosie (100 ml) si varză (100 ml).Se interzice consumul de hrean si ardei iute.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amănunțit va fi atasat tratamentului la expediere.

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:

Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!

Efecte Secundare si Interactiuni:

In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.

Informatii aditionale

Ingrediente

Coada calului, Ienupar, Lavanda, Mesteacan, Pelin, Pir, Salcie, Soc, Sunatoare, Tataneasa, Trifoi rosu, Urzica

Recomandat pentru

,

Afectiuni

,

Cantitate

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Ceai pentru Reumatism Articular”
0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.