Intrebari sau Comenzi

0724.620.099

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Ceai Natural pentru Afectiuni Maligne Hepatice

Home/Afectiuni Tumorale, Ceaiuri, Tumoare/Ceai Natural pentru Afectiuni Maligne Hepatice

Ceai Natural pentru Afectiuni Maligne Hepatice

26,0 lei

Ceai Natural pentru Afectiuni Maligne Hepatice

26 lei

Stoparea tendintei de evolutie, chiar in fazele avansate ale bolii. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa

Produs pentru Afectiuni Tumorale

Descriere

Produs complex, 100% natural,cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in terapia medicala, cosmetica si alimentatie naturista!

Ingrediente: produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 10 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual, in punga kraft cu ziplock/punga kraft simpla!

  1. Tataneasa (symphytum officinale) radacina
  2. Trifoi rosu (trifolium pratense) herba
  3. Rostopasca (chelidonium majus) herba
  4. Obligeana (acorus calamus) radacina
  5. Napraznic (geranium robertianum) herba
  6. Galbenele (calendula officinalis) flori si tije
  7. Ceai verde (camelia sinensis) frunze
  8. Salvie (salvia officinalis) herba
  9. Busuioc (ocimum basilicum) herba
  10. Pedicuta (lycopodium clavatum) herba

Actiune si Efecte

Proprietati :  emoliente, calmante, anticanceroase, antitumorale, cicatrizante, antiinflamatoare, astringente, decongestive, hemostatice, antimitotice, imunostimulatoare.
Efecte:     impiedicarea proliferarii necontrolate a celulelor hepatice, stimularea sistemului imun, blocarea proceselor de proliferare tumorala si a angiogenezei.

Administrare

Mod de preparare:  se face infuzie din 1 lingura de amestec la 250 ml apa fiarta. Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 5-10  minute.
Mod de administrare:    se beau 2-3 ceaiuri caldute pe zi, intre mese. Atunci cand ceaiul se combina si cu alte produse complementare, va fi recomandat pe ore si cantitati de catre specialistul fitoterapeut!
Durata curei:  tratamentul este recomandat pe o perioada nelimitata de timp, pana la remisie.
Asocieri cu alte produse: efecte sinergice sau complementare in tratamentul efectuat il au, tinctura afectiuni maligne hepatice, pancreatice si colorectale, tinctura bitter, tinctura propolis, tinctura ghimbir, tinctura ginkgo, tinctura imunitate, tinctura artemisin.
Extern se fac bai generale de plante ,bai care sa fortifice organismul si sa impiedice orice forma de infectie, fie ea fungica sau microbiana, bai peste care se adauga si uleiuri esentiale combinate.
Regim alimentar  se recomanda o cura de 2-3 zile cu sucuri de fructe si legume. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere!

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii: nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte secundare si interactiuni:  in dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!

Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale:alantoina, mucilagii, glicozizi, alcaloizi, glucide solubile, amidon, inulina, aminoacizi, asparagina, vitamine, acizi organici, saruri minerale. Aceste grupe de substante sunt asimilate si metabolizate de organism unde exercita efecte benefice in afectiunile oncologice hepatice.

Actiune si Efecte

Proprietati :  emoliente, calmante, anticanceroase, antitumorale, cicatrizante, antiinflamatoare, astringente, decongestive, hemostatice, antimitotice, imunostimulatoare.
Efecte:     impiedicarea proliferarii necontrolate a celulelor hepatice, stimularea sistemului imun, blocarea proceselor de proliferare tumorala si a angiogenezei.

Administrare

Mod de preparare:  se face infuzie din 1 lingura de amestec la 250 ml apa fiarta. Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 5-10  minute. Mod de administrare:    se beau 2-3 ceaiuri caldute pe zi, intre mese. Atunci cand ceaiul se combina si cu alte produse complementare, va fi recomandat pe ore si cantitati de catre specialistul fitoterapeut! Durata curei:  tratamentul este recomandat pe o perioada nelimitata de timp, pana la remisie. Asocieri cu alte produse: efecte sinergice sau complementare in tratamentul efectuat il au, tinctura afectiuni maligne hepatice, pancreatice si colorectale, tinctura bitter, tinctura propolis, tinctura ghimbir, tinctura ginkgo, tinctura imunitate, tinctura artemisin. Extern se fac bai generale de plante ,bai care sa fortifice organismul si sa impiedice orice forma de infectie, fie ea fungica sau microbiana, bai peste care se adauga si uleiuri esentiale combinate. Regim alimentar  se recomanda o cura de 2-3 zile cu sucuri de fructe si legume. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice!  Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere!

Recomandari si Contraindicatii

Contraindicatii:  nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte secundare si interactiuni:  in dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale:alantoina, mucilagii, glicozizi, alcaloizi, glucide solubile, amidon, inulina, aminoacizi, asparagina, vitamine, acizi organici, saruri minerale. Aceste grupe de substante sunt asimilate si metabolizate de organism unde exercita efecte benefice in afectiunile oncologice hepatice.

Reviews

Nu există recenzii încă.

Fi primul care lasa un review pentru “Ceai Natural pentru Afectiuni Maligne Hepatice”
0 WooCommerce Floating Cart

Nu sunt produse in cos.

Herbalrom utilizează cookie-uri și alte tehnologii, avem nevoie de unele dintre aceste module cookie pentru a verifica datele statistice ale platformei si a îmbunătăți experiența ta pe site-ul web. Dand clic pe „Accept“ va dați acordul pentru utilizarea de cookie-uri și alte tehnologii pentru prelucrarea datelor dumneavoastră. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa consultati informatii suplimentare:

Politica Cookies | Politica de Confidentialitate | Termeni si Conditii

Setari Cookies
Accept

Statistici

Date anonimizate pentru statistici și analize. printre care numar de utilizatori și impactul anumitor pagini din site-ul web, ce ne permit sa optimizam continutul.

Necesare

Modulele cookie necesare pentru ca site-ul web să funcționeze și permit anumite funcții, cum sunt cele pentru securitate, conectare, si datele de „sesiune”

Preferinte

Selectii necesare pentru ca site-ul web să ia in considerare alte servicii la care vizitatorul este abonat.