Ceai Hepatita Cronica si Acuta

/, Ceaiuri/Ceai Hepatita Cronica si Acuta

Ceai Hepatita Cronica si Acuta

17 lei

Ceaiul actioneaza asupra unui set de simptome si factori, ajutand in principal la restabilirea functionarii ficatului in parametri normali ai  si inbunatatirea fluxului digestiv.

Combate starea generala de oboseala instalata datorita bolii, balonarea si inflamarea ficatului.

Cantitate: 100g

Descriere

Produs complex, 100% natural, cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in terapia medicala, cosmetica si alimentatie naturista!

INGREDIENTE: produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 12 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual, in punga Kraft cu ziplock/punga Kraft simpla!

  1. Sunatoare ( Hypericum perforatum ) herba
  2. Rostopasca (Chelidonium majus) herba
  3. Anghinare ( Cynara scolymus ) frunze
  4. Armurariu ( Silybum marianum) fructe
  5. Codita soricelului ( Achillea millefolium ) herba
  6. Cicoare ( Cichorium intybus ) herba
  7. Menta ( Mentha x piperita ) herba
  8. Papadie ( Taraxacum officinale ) herba
  9. Ceai verde ( Camellia sinensis ) frunze
  10. Galbenele ( Calendula officinalis ) flori, tije
  11. Cimbrisor ( Thymus serpyllus ) herba
  12. Pelin alb ( Artemisia absinthium) herba

PROPRIETATI : antiinflamatoare, depurative, spasmolitice, antibiotice si de regenerare a celulelor hepatice.

EFECTE: incetarea actiunii virale, oxigenarea celulelor hepatice si prevenirea distrugerii lor, ameliorarea oxigenarii si circulatiei sangelui prin ficat, restabilirea normala dintre celula hepatica si capilarele sanguine, diminuarea posibilitatii de cronicizare a hepatitei.

MOD DE PREPARARE:  se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta. Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul, se adauga cantitatea de planta, se acopera si se lasa la infuzat timp de 5-10 minute.

MOD DE ADMINISTRARE:  se beau 2 cani de ceai pe zi dupa mesele principale.  Atunci cand ceaiul se combina si cu alte produse complementare, va fi recomandat pe ore si cantitati de catre specialistul fitoterapeut!

DURATA CUREI: tratamentul este de lunga durata, intre 6-12 luni, pana la incetarea actiunii virale, asigurand, in tot acest interval de tratament, aportul de oxigen necesar celulelor hepatice si prevenirea distrugerii lor. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 20-30 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.

ASOCIERI CU ALTE PRODUSE: efecte sinergice sau complementare in tratamentul efectuat il au si CEAIUL HEPATOBILIAR , TINCTURA HEPATOBILIARA , ULEIUL DE SALVIE si ULEIUL DE ARMURARIU. Pe zona ficatului, se alica timp de 10-20 zile, cataplasme calde cu parafina sau varza, ceapa, ridiche neagra, hrean sau tarate, cu aplicare la interval de 2 ore, in fazele dureroase.

REGIM ALIMENTAR: se va adopta un regim alimentar bine controlat, in scopul refacerii complete a ficatului lezat si asigurarea unei nutritii corespunzatoare, in functie de starea fizica a bolnavului, de evolutia bolii, de toleranta digestiva la unele alimente si de afectiunile maladive asociate. Apele din statiunea  Slanic – Moldova sunt foarte eficace in hepatita cronica stabilizata. Un regim alimentar mai amanuntit, va fi atasat tratamentului, la expediere!

CONTRAINDICATII:  Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copiilor  mai mici de 5 ani!

EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI: In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!

Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale : alcaloizi, taninuri, saponine, saponozide, glicozizi, hidrocarburi alifatice, acizi organici, fenoli, cetone, terpenoide etc. Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in procesul de vindecare a bolii, prin stimularea refacerii celulei hepatice si prin consolidarea rezistentei organismului.

Recenzii

Nu sunt recenzii inca.

Fi primul care lasa un review pentru “Ceai Hepatita Cronica si Acuta”

“Tot ceea ce muncesc eu, de 67 ani, are la baza biochimia. Nu e nimic artificial sau chimical.” – Prof. Univ. Dr. Dr. H. C. Constantin Milică Dismiss

Open chat
Powered by
Acest site utilizează module cookies și servicii terțe. Accept