Descriere
Produs complex, 100% natural,cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
Ingrediente:
Produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 12 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.
- Sunatoare(Hypericum perforatum)
- Rostopasca(Chelidonium majus)
- Anghinare(Cynara scolymus)
- Armurariu(Silybum marianum)
- Coadasoricelului(Achillea millefolium)
- Cicoare(Cichorium intybus)
- Menta(Mentha x piperita)
- Papadie(Taraxacum officinale)
- Ceaiverde(Camellia sinensis)
- Galbenele(Calendula)
- Cimbrisor(Thymus serpyllus)
- Pelinalb(Artemisia absinthium)
Actiune Si Efecte
- stimulante si de regenerare a celulelor hepatice lezate prin hepatita datorita plantelor cu principia amare din anghinare, armurariu, codita soricelului, pein
- efecte hepato-protectoare in sechelele ramase dupa hepatita, datorita continutului de silimarina din semintele de armurariu
- reglarea motilitatii cailor biliare
- decongestive hepatic
- blocarea inflamarii ficatului
- favorizarea eliminarii apei din tesuturi
- efecte protectoare hepaticedatorita continutului ridicat in vitaminele B1, B2, C si acid folic
- efecte antitoxice si tonifiante
- consolidarea rezistentei organismului
Proprietati :
antiinflamatoare, depurative, spasmolitice, antibiotic si regeneratoare
Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale :alcaloizi, taninuri, saponine, glicozizi, hidrocarburi alifatice, acizi organici, fenoli, cetone, terpenoide.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea hepatitei cronica si acute.
Administrare
Mod de Preparare:
se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta. Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
Mod de Administrare:
se beau 2 cani de ceai pe zi, dupa mesele principale. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment.
Durata Curei:
tratamentul este de lunga durata, pana la incetarea actiunii virale. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Mod de Administrare Extern
Pe zona hepato-gastrica se pun comprese si cataplasme cu terci din coada calului si cu resturile de plante ramase dupa strecurarea ceaiurilor, cu adaos de Bitter suedez, reteta prof. dr. Constantin Milica.
Regim Alimentar:
La inceput se va administra, timp de 1-2 luni, o cura de sucuri dietetice de legume- morcov, sfecla, tomate, sucuri nefermentate din fructe- mere, prune, struguri, pepene verde, portocale, lamai, capsuni, fragi, agrise, affine, consummate imediat dupa preparare, si ceaiuri medicinale indulcite cu miere. Se recomanda un regim de refacere a ficatlui lezat. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.
Recomandari Si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
Recomandat pentru
Hepatita
Hepatita Cronica Acuta
Afectiuni
Hepatita
Hepatita Cronica Acuta
Reviews
Nu există recenzii încă.