Proprietati antiseptice, dezinfectante, antimicotice si detoxifiante. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primare in forma complexa
Produs pentru Afectiuni ORL
Ceai Natural Candidoza
24 lei
Descriere
Produs complex, 100% natural,cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in terapia medicala, cosmetica si alimentatie naturista!
Ingrediente: produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 8 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual, in punga kraft cu ziplock/punga kraft simpla!
- Ghimbir (zingiber officinale) rizomi
- Salvie (salvia officinale) herba
- Echinacea (echinaceae purpurea) herba
- Busuioc (ocimum basilicum) herba
- Musetel (matricaria chamomilla) herba
- Rozmarin (salvia rosmarinus) frunze
- Menta (mentha piperita) herba
- Codita soricelului (achillea millefolium)
Actiune si Efecte
Proprietati : stomahice,digestive, carminative, coleretice, antiinflamatoare intestinal, tonic-amar, astringente, antiseptice, antibiotice, bacteriostatice, vulnerare, cicatrizante.
Efecte: echilibrarea la nivel intestinal al florei intestinale, prevenirea recidivei in cazul acestei infectii fungice, echilibrare la nivel hormonal, o cauza pentru care se dezvolta aceste infectii, construirea unui sistem imunitar puternic, in prevenirea si recidiva acestei infectii.
Administrare
Mod de preparare: se face infuzie din 2 lingurite de amestec la 200 ml apa fiarta.cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 5-10 minute.
Mod de administrare: se beau 2 cani de ceai pe zi inainte de mesele principale. Atunci cand ceaiul se combina si cu alte produse complementare, va fi recomandat pe ore si cantitati de catre specialistul fitoterapeut!
Durata curei: tratamentul este de lunga durata, intre 3-6 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Asocieri cu alte produse: efecte sinergice sau complementare in tratamentul efectuat il au, tinctura imunitate, ulei candidoza.
Extern se fac bai generale de plante ,bai care sa fortifice organismul si sa impiedice orice forma de infectie, fie ea fungica sau microbiana, bai peste care se adauga si uleiuri esentiale combinate.
Regim alimentar: dupa ce s-a constatat prezenta ciupercii candida albicans, regimul alimentar va consta dintr-o suplimentare a consumului zilnic de iaurt si lapte batut (fara zahar), care vor mentine flora intestinala in compozitie normala. Se stie ca fermentii activi din specia lactobacillus acidophillus, existenti in iaurt, previn inmultirea in exces a ciupercii candida, restabilind echilibrul corect al microflorei utile. Printre alimente se vor consuma ceva mai multe produse bogate in caroten, flavonoizi, acid folic, acizi grasi esentiali, vitaminele a, b, c, e si saruri minerale cu fier, magneziu, zinc si seleniu. Se vor suplimenta cantitatile de legume cu frunze verzi, morcov si, mai ales, usturoi (cate 1-2 catei de 2-3 ori pe zi), zdrobiti sau tocati in salate proaspete cu ulei de masline sau pusi in supe si ciorbe dupa fierbere. Se recomanda si o cura de 2-3 zile cu sucuri de fructe si legume. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere!
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii: nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte secundare si interactiuni: in dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: uleiuri eterice, compusi monoterpenici oxigenati, hidrocarburi monoterpenice, taninuri, principii amare, saponine, saponozide, mucilagii, flavonoide, polifenoli, sitosteroli, acizi organici, vitamine si saruri minerale. Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea candidozei orale si vaginale..
Actiune si Efecte
Proprietati : stomahice,digestive, carminative, coleretice, antiinflamatoare intestinal, tonic-amar, astringente, antiseptice, antibiotice, bacteriostatice, vulnerare, cicatrizante.Efecte: echilibrarea la nivel intestinal al florei intestinale, prevenirea recidivei in cazul acestei infectii fungice, echilibrare la nivel hormonal, o cauza pentru care se dezvolta aceste infectii, construirea unui sistem imunitar puternic, in prevenirea si recidiva acestei infectii.
Administrare
Mod de preparare: se face infuzie din 2 lingurite de amestec la 200 ml apa fiarta.cand apa a dat in primul clocot se opreste focul , se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 5-10 minute.Mod de administrare: se beau 2 cani de ceai pe zi inainte de mesele principale. Atunci cand ceaiul se combina si cu alte produse complementare, va fi recomandat pe ore si cantitati de catre specialistul fitoterapeut!
Durata curei: tratamentul este de lunga durata, intre 3-6 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Asocieri cu alte produse: efecte sinergice sau complementare in tratamentul efectuat il au, tinctura imunitate, ulei candidoza.
Extern se fac bai generale de plante ,bai care sa fortifice organismul si sa impiedice orice forma de infectie, fie ea fungica sau microbiana, bai peste care se adauga si uleiuri esentiale combinate.
Regim alimentar: dupa ce s-a constatat prezenta ciupercii candida albicans, regimul alimentar va consta dintr-o suplimentare a consumului zilnic de iaurt si lapte batut (fara zahar), care vor mentine flora intestinala in compozitie normala. Se stie ca fermentii activi din specia lactobacillus acidophillus, existenti in iaurt, previn inmultirea in exces a ciupercii candida, restabilind echilibrul corect al microflorei utile. Printre alimente se vor consuma ceva mai multe produse bogate in caroten, flavonoizi, acid folic, acizi grasi esentiali, vitaminele a, b, c, e si saruri minerale cu fier, magneziu, zinc si seleniu. Se vor suplimenta cantitatile de legume cu frunze verzi, morcov si, mai ales, usturoi (cate 1-2 catei de 2-3 ori pe zi), zdrobiti sau tocati in salate proaspete cu ulei de masline sau pusi in supe si ciorbe dupa fierbere. Se recomanda si o cura de 2-3 zile cu sucuri de fructe si legume. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere!
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii: nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!Efecte secundare si interactiuni: in dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice. Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Acest produs este un supliment alimentar , fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: uleiuri eterice, compusi monoterpenici oxigenati, hidrocarburi monoterpenice, taninuri, principii amare, saponine, saponozide, mucilagii, flavonoide, polifenoli, sitosteroli, acizi organici, vitamine si saruri minerale. Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea candidozei orale si vaginale..
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Reviews
Nu există recenzii încă.