Efecte in eliminarea durerilor de cap, diminuarea poftei pentru alcool, inhibarea centrilor nervosi si detoxifierea ficatului, stomacului si a splinei.
Ceai Natural Anti-Alcool
21 lei
Descriere
Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
Ingrediente:
produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 5 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.
- Pedicuta (Lycopodium clavatum) herba
- Ardei iute (Capsicum annuum) fructe
- Cimbru (Satureja hortensis) herba
- Ceai verde (Camelia sinensis) frunze
- Pelin (Artemisia absinthium) herba
Actiune si Efecte
diminuarea treptata a cantitatii de alcool care va fi inlocuita, progresiv, cu ceai medicinal aromat astfel ca, in a 20-a zi de tratament, alcoolicul sa consume numai ceai.
Proprietati:
antialcoolice, detoxifiante, depurative, diuretice, emenagoge, emetice, diuretice.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: alcaloizi, triterpene, flavonoizi, acid cafeic, acizi grasi, fitosterine, saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea alcoolismului.
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se oprește focul , se adaugă cantitatea de planta , se acoperă si se lasă la infuzat timp de 10 minute.
Mod de Administrare:
Se beau 3 căni de ceai pe zi înainte de mese. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lungă durata, între 2-3 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Regim Alimentar:
In cazuri de alcoolism, alimentatia este bazată pe consumul unor cantități sporite de varza rosie (cruda si tocata cate 100-150 g/zi), patrunjel frunze, drojdie de bere (cate 70 g pe zi pana la dezintoxicare), oțet de mere, bors de tarate, legume proaspete si fructe bogate in vitamine (A, B, E, D).
Se vor evita mesele copioase si picante.Se recomanda inlocuirea apei sau a ceaiurilor cu un vin rosu, fiert, caruia i s-a dat foc pentru arderea alcoolului. Este necesar sa facem o mentionare de mare importanță. Vinul, mai ales cel rosu si tonic, consumat in cantitati moderate (maxim 3 pahare pe zi), poate fi considerat un medicament, cu efecte benefice in reducerea incidentei bolilor cardiovasculare, a aterosclerozei coronariene, a hipercolesterolemiei si Chiar a unor forme de cancer.
Toate aceste efecte ale vinului sunt corelate cu continutul ridicat de polifenoli vegetali, cu proprietati antioxidante, vasodilatatoare si antiagregante, plachetare.Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
<div class=’utilizare mod_preparare’>Utilizare: Infuzie 1 lingura amestec la 200 ml apa clocotita;
se infuzeaza acoperit 10 minute si se beau 3 ceaiuri pe zi</div>
Actiune si Efecte
Diminuarea treptata a cantitatii de alcool care va fi inlocuita, progresiv, cu ceai medicinal aromat astfel ca, in a 20-a zi de tratament, alcoolicul sa consume numai ceai.Proprietati:
antialcoolice, detoxifiante, depurative, diuretice, emenagoge, emetice, diuretice.Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: alcaloizi, triterpene, flavonoizi, acid cafeic, acizi grasi, fitosterine, saruri minerale.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea alcoolismului.
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingura de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se oprește focul , se adaugă cantitatea de planta , se acoperă si se lasă la infuzat timp de 10 minute.Mod de Administrare:
Se beau 3 căni de ceai pe zi înainte de mese. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lungă durata, între 2-3 luni. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.Regim Alimentar:
In cazuri de alcoolism, alimentatia este bazată pe consumul unor cantități sporite de varza rosie (cruda si tocata cate 100-150 g/zi), patrunjel frunze, drojdie de bere (cate 70 g pe zi pana la dezintoxicare), oțet de mere, bors de tarate, legume proaspete si fructe bogate in vitamine (A, B, E, D).Se vor evita mesele copioase si picante.Se recomanda inlocuirea apei sau a ceaiurilor cu un vin rosu, fiert, caruia i s-a dat foc pentru arderea alcoolului. Este necesar sa facem o mentionare de mare importanță. Vinul, mai ales cel rosu si tonic, consumat in cantitati moderate (maxim 3 pahare pe zi), poate fi considerat un medicament, cu efecte benefice in reducerea incidentei bolilor cardiovasculare, a aterosclerozei coronariene, a hipercolesterolemiei si Chiar a unor forme de cancer.
Toate aceste efecte ale vinului sunt corelate cu continutul ridicat de polifenoli vegetali, cu proprietati antioxidante, vasodilatatoare si antiagregante, plachetare.Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.Mentiuni Comanda
Ingrediente | Ardei iute, Ceai verde, Cimbru, Pedicuta, Pelin |
---|---|
Cantitate |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Reviews
Nu există recenzii încă.