Ceai Anti-Gastrita

Ceai Anti-Gastrita

17 lei

Tratamentul ajuta la combaterea gastritei prin reducerea inflamatiei mucoasei gastrice, si a ritmului de secretie a acesteia. De asemenea, administrat inaintea meselor, formeaza un pansament gastric pe peretii stomacului, protejandu-l si astfel eliminand senzatiile de arsura, durere si iritatiece.

Cantitate: 100g

Descriere

Comanda si beneficiezi de Consiliere Gratuita in luarea tratamentului (telefonic sau in persoana). Pentru orice informatii, intreaba specialistul

Gastrita reprezinta o afectiune care apare datorita deteriorarii mucoasei gastrice a stomacului, aceasta incepand sa se inflameze, avand si un ritm crescut de secretie. Este o afectiune relativ comuna, care se poate intr-un timp scurt daca este urmat un tratament potrivit. Printre simptomele afectiunii pot fi aparitia indigestiei, greata, aparitia unor sensatii de arsura si dureri stomacale.

Tratamentul actioneaza la nivel gastric, reducand inflamatiei mucoasei gastrice, concomitent cu digestia la nivel de tub digestiv. Ceaiul ajuta la formarea unei bariere gastro-duodenala-enterita, creind astfel un pansament pe peretii stomacului, ce ofera protectie la nivelul gastric, in timpul si dupa masa.

De asemenea, reduce ritmul secretiilor gastrice, ajutand la readucerea functionarii stomacului in parametri normali. Astfel, ceaiul elimina senzatiile de ardere si iritatie la nivel gastric.

Tratamentul este insotit si de un regim alimentar personalizat, pe care il veti primi de la specilistii nostri in cadrul consultatiei gratuite (telefonic sau in persoana), dupa plasarea comanzii.

Contribuie la:

  • Reducerea inflamatiei mucoasei gastrice

  • Formarea unui pansament gastric

  • Reduce ritmul secretiilor gastrice

  • Eliminarea senzatiilor de ardere si iritatie gastrica

Recomandat pentru:

Este recomandat pentru persoanele care sufera de gastrita.

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 12 ani

Pentru prepararea ceaiului se adauga o lingura de amestec pentru fiecare 200 ml de apa fiarta, se lasa recipientul acoperit timp de 10 minute pentru realizarea infuziei de plante, dupa care se filtreaza.

Se beau 3 cani pe zi, neindulcite, inainte de mese, pentru a preveni senzatiile de arsura gastrica.

Copii sub 12 ani

In cazul copiilor sub varsta de 12 ani se injumatateste dozajul de plante folosite la infuzie, recomandarea pentru consum fiind tot de 3 cani pe zi, inainte de mese

Ingrediente:

Precautii si Contraindicatii:

Tratamentul nu prezinta contraindicatii si nu interactioneaza cu nici o medicatie alopata (conventionala, clasica) sau naturista luata in paralel.

Recenzii

Nu sunt recenzii inca.

Fi primul care lasa un review pentru “Ceai Anti-Gastrita”

“Tot ceea ce muncesc eu, de 67 ani, are la baza biochimia. Nu e nimic artificial sau chimical.” – Prof. Univ. Dr. Dr. H. C. Constantin Milică Dismiss

Open chat
Powered by
Acest site utilizează module cookies și servicii terțe. Accept