Tratamentul ajuta la combaterea gastritei prin reducerea inflamatiei mucoasei gastrice, si a ritmului de secretie a acesteia. de asemenea, administrat inaintea meselor, formeaza un pansament gastric pe peretii stomacului, protejandu-l si astfel eliminand senzatiile de arsura, durere si iritatiece.
Ceai Natural Anti-Gastrita
22 lei
Descriere
Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
Ingrediente:
produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 10 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.
- Galbenele (Calendula officinalis) flori
- Sunatoare (Hypericum perforatum) herba
- Coriandru (Coriandrum sativum) fructe
- Musetel (Matricaria chamomila) herba
- Codita soricelului (Achillea millefolium) herba
- Obligeana (Acorus calamis) radacina
- Tataneasa (Symphytum off.) radacina
- Hamei (Humulus lupulus) bractee
- Menta (Mentha piperita) herba
- Zmeur (Rubus idaeus) frunze
Actiune Si Efecte
- efect cicatrizant la nivelul niselor,
- emolient si protector in refacerea mucoaselor gastrice afectate de excesul de acid clorhidric din sucul gastric.
- ajuta la calmarea si prevenirea durerilor si arsurilor gastrice
Proprietati :
cicatrizante, emoliente si antibiotice, reactii alcalinizante prin continutul de vitamine regeneratoare antioxidante;
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: alcaloizi, taninuri, saponine, glicozizi, hidrocarburi alifatice, acizi organici, fenoli, cetone, terpenoide.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor gastrice.
Administrare
Mod De Preparare:
se face infuzie din 1 lingura amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul, se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.
Mod De Administrare:
se beau 3 cani de ceai pe zi inainte de fiecare masa. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment.
Durata Curei:
Tratamentul este de lunga durata, intre 1-2 ani. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Regim Alimentar:
Se recomanda mese mici, egale cantitativ, repetate de 4-5 ori pe zi, la ore regulate, ultima inainte de ora 20. In timpul meselor se impune o ambianta placuta si evitarea discutiilor tensionate.Daca ficatul si vezica biliara functioneaza bine, in primele 2 zile se consuma frisca batuta cu mult zahar fara a se bea nimic. In ziua a 3-a se bea ceai de musetel, salvie sau frunze de nalba iar din ziua a 4-a se mananca normal considerand ca ulcerul s-a vindecat.
Daca ficatul si vezica biliara nu sunt sanatoase, in fiecare zi se beau 1-2 cani de ceai din frunze de nalba sau flori de galbenele, timp de un an intreg, precum si alimentele admise.O atentie deosebita se acorda curei de dezintoxicare a organismului, folosind seminte de dovleac putin prajite si nesarate (4-5 pumni pe zi) si se bea un bors preparat din tarate de grau (la 2 litri bors se adauga 2 litri apa, ½ kg miere de albine si o lamaie taiata in doua) din care se consuma 1,5 – 2 litri pe zi. Toxinele din corp vor fi eliminate prin transpiratie.
In afara momentelor de criza se recomanda consumul zilnic de albumine, glucide solubile si amidon, sub forma de piure de cartofi cu continut alcalin (care va neutraliza excesul de aciditate), carne fiarta de pui sau de vita, supe de legume, lapte, iaurt, chefir, branzeturi proaspete, cas dulce, urda, oua moi, sucuri de legume (morcov, telina, sfecla rosie, varza, cartofi cruzi), paine uscata si prajita, paste fainoase bine fierte, orez, grau germinat, fulgi de ovaz, biscuiti, mamaliga prajita, gelatina, sucuri si compoturi din fructe neacide (mere, pere, gutui, caise, piersice, cirese, agrise) putin indulcite.
Se propune o cura de 1-2 zile pe saptamana cu fructe coapte sau rase.In timpul mesei nu se beau lichide iar dupa masa bolnavul va sta culcat cu o compresa calda sau cataplasma cu faina de porumb pe abdomen.In cursul regimului alimentar este obligatorie multa rabdare si perseverenta, deoarece este posibil ca durerile ulceroase sa reapara chiar dupa 6-7 luni cu aceiasi intensitate.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.
Recomandari Si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare Si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
Recomandat pentru
Gastrita
Ulcer
Arsuri si dureri gastrice
Afectiuni
Gastrit
Ulcer
Arsuri Gastrice
Actiune Si Efecte
- efect cicatrizant la nivelul niselor,
- emolient si protector in refacerea mucoaselor gastrice afectate de excesul de acid clorhidric din sucul gastric.
- ajuta la calmarea si prevenirea durerilor si arsurilor gastrice
Proprietati :
cicatrizante, emoliente si antibiotice, reactii alcalinizante prin continutul de vitamine regeneratoare antioxidante;Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: alcaloizi, taninuri, saponine, glicozizi, hidrocarburi alifatice, acizi organici, fenoli, cetone, terpenoide.
Aceste grupe de substante sunt usor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor gastrice.
Administrare
Mod De Preparare:
se face infuzie din 1 lingura amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se opreste focul, se adauga cantitatea de planta , se acopera si se lasa la infuzat timp de 10 minute.Mod De Administrare:
se beau 3 cani de ceai pe zi inainte de fiecare masa. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.Fiecare cana de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment.
Durata Curei:
Tratamentul este de lunga durata, intre 1-2 ani. Dupa consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca usor prin canalul hepatic si canalul coledoc.Regim Alimentar:
Se recomanda mese mici, egale cantitativ, repetate de 4-5 ori pe zi, la ore regulate, ultima inainte de ora 20. In timpul meselor se impune o ambianta placuta si evitarea discutiilor tensionate.Daca ficatul si vezica biliara functioneaza bine, in primele 2 zile se consuma frisca batuta cu mult zahar fara a se bea nimic. In ziua a 3-a se bea ceai de musetel, salvie sau frunze de nalba iar din ziua a 4-a se mananca normal considerand ca ulcerul s-a vindecat.Daca ficatul si vezica biliara nu sunt sanatoase, in fiecare zi se beau 1-2 cani de ceai din frunze de nalba sau flori de galbenele, timp de un an intreg, precum si alimentele admise.O atentie deosebita se acorda curei de dezintoxicare a organismului, folosind seminte de dovleac putin prajite si nesarate (4-5 pumni pe zi) si se bea un bors preparat din tarate de grau (la 2 litri bors se adauga 2 litri apa, ½ kg miere de albine si o lamaie taiata in doua) din care se consuma 1,5 – 2 litri pe zi. Toxinele din corp vor fi eliminate prin transpiratie.
In afara momentelor de criza se recomanda consumul zilnic de albumine, glucide solubile si amidon, sub forma de piure de cartofi cu continut alcalin (care va neutraliza excesul de aciditate), carne fiarta de pui sau de vita, supe de legume, lapte, iaurt, chefir, branzeturi proaspete, cas dulce, urda, oua moi, sucuri de legume (morcov, telina, sfecla rosie, varza, cartofi cruzi), paine uscata si prajita, paste fainoase bine fierte, orez, grau germinat, fulgi de ovaz, biscuiti, mamaliga prajita, gelatina, sucuri si compoturi din fructe neacide (mere, pere, gutui, caise, piersice, cirese, agrise) putin indulcite.
Se propune o cura de 1-2 zile pe saptamana cu fructe coapte sau rase.In timpul mesei nu se beau lichide iar dupa masa bolnavul va sta culcat cu o compresa calda sau cataplasma cu faina de porumb pe abdomen.In cursul regimului alimentar este obligatorie multa rabdare si perseverenta, deoarece este posibil ca durerile ulceroase sa reapara chiar dupa 6-7 luni cu aceiasi intensitate.
Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amanuntit va fi atasat tratamentului la expediere.
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!Efecte Secundare Si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interactiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.Recomandat pentru
GastritaUlcer
Arsuri si dureri gastrice
Afectiuni
GastritUlcer
Arsuri Gastrice
Mentiuni Comanda
Ingrediente | Codita soricelului, Coriandru, Galbenele, Hamei, Menta, Musetel, Obligeana, Tataneasa, Zmeur |
---|---|
Cantitate | |
Afectiuni | |
Recomandat pentru |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Reviews
Nu există recenzii încă.