Efect antialergic la nivel epidermic. Tratament traditional realizat din plante medicinale, provenite din materii prime vegetale prelucrate primar in forma complexa.
Ceai Natural Anti-Alergii
21 lei
Descriere
Produs 100% natural, realizat cu materie prima medicinala din flora noastra spontana si cultivata, nepoluata, cu numeroase beneficii, descoperite, perfectionate si folosite in decursul celor 50 de ani de activitate ale Prof. Univ. Dr. Honoris Causa Constantin I. Milica in fitoterapie, terapia medicala si alimentatie naturista
Ingrediente:
produs complex ce realizeaza corelatiile directe dintre boala si actiunile specifice ale principiilor active din 14 plante medicinale! Omogenizarea amestecului si ambalarea se realizeaza manual.
- Trei frați pătați (Viola tricolor) herba
- Urzică (Urtica dioica) herba
- Coada-soricelului (Achillea millefolium) herba
- Iarba mare (Inula helenium) herba
- Mentă (Mentha piperita) herba
- Brusture (Arctium lappa) radacina
- Salvie (Salvia of) herba
- Papadie (Taraxacum off.) herba
- Paducel (Crataegus monogyna) flori,frunze,fructe
- Galbenele ( Calendula off.) flori
- Rostopasca (Chelidonium majus) herba
- Cicoare (Cichorium intybus) herba
- Soc (Sambucus nigra) herba
- Lavanda (Lavandula angustifolia) flori,tije
Actiune si Efecte
- remedierea sau atenuarea reacțiilor alergice datorate unor agenți fizico-chimici alergizanti
- atenuarea reacțiilor alergice datorate unor alimentemedicamente luate in exces.
Proprietati
antialergice, antiinflamatoare, antipruriginoase, diaforetice, decongestive, depurative, epitelizante, emoliente, expectorante, antitusive, behice, diuretice, cicatrizante.
Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: saponozide triterpenice, saponine, steroli, alcaloizi, taninuri, fenoli, carotenoizi, antocianozide, tocoferol, acizi organici, acizi grași nesaturati, uleiuri eterice, glucide, mucilagii, gume, vitamine, saruri minerale.
Aceste grupe de substanțe sunt ușor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor de tip allergic.
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingură de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se oprește focul , se adaugă cantitatea de planta , se acoperă si se lasă la infuzat timp de 10 minute.
Mod de Administrare:
Se beau 3 căni de ceai pe zi in trei momente ale zilei, independent de mese. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare.
Fiecare cană de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!
Durata Cureii:
Tratamentul este de lungă durata, între 3-6 lunian, cu pauze pentru un tratament in sustinerea sistemului imunitar de 2 orian cate 6-8 saptamani cu tinctura IMUNITATE. După consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca ușor prin canalul hepatic si canalul coledoc.
Extern
spalari cu infuzie concentrată din coada calului, cretisoara, sanziene si margarete (in parti egale) din care se iau 4 linguri la 1 litru apa clocotita; se infuzeaza 10 minute, se strecoara si se foloseste pe zonele cu urticarie si Eczeme pe piele.
Efecte rapide are si maceratul la rece cu nalba (casul popii) care se incalzeste puțin si se maseaza pe zonele afectate, de mai multe ori pe zi. Tamponari si badijonari se pot face si cu tinctura in alcool 96% in care macereaza timp de 7-10 zile un amestec de trei-frati-patati, turita mare, iarba mare, menta, papadie si linarita, cataplasme cu foi de varza alba si cu cartofi rasi;
bai de maini si picioare cu flori de tei, coada-soricelului, paducel, salvie, usturoi, rostopasca proaspata, grozama (Genista sagittalis), rădăcini de pir si crengi de mesteacan, cu efect de desensibilizare generala in alergii cutanate, respiratorii si digestive;bai generale cu infuzie concentrată dintr-un amestec de coada calului, coada soricelului, cretisoara, galbenele, nalba, sanziene si trifoi roșu care se toarnă in cadă de baie;
badijonari de 3-4 ori pe zi cu extract uleios de musetel, galbenele si coada soricelului sau cu bitter suedez;tamponari cu ulei eteric de mentă sau de lavanda (5 g in 100 ml alcool etilic 90º) cu efecte imediate in prurit si eczeme;unguent de galbenele.
Regim Alimentar:
se vor evita produsele alergenice si se renunță la mancaruri complicate, greu de digerat de un ficat “leneș”. De aceea se trece la o cura de sucuri si Cruditati pe o durata de 1-2 luni. Zilnic se pot consuma sucuri de morcov (300 ml/zi), de tomate (200 ml/zi) si de cartofi (50 ml dimineața pe stomacul gol).
Necesarul zilnic de lichide se completează cu ceaiuri din fructe de catina, macese, paducel sau coji de mere, luate prin rotație.Sunt interzise: mezeluri, ciuperci, condimente iuti, peste congelat, oua, capsuni, fragi, ciocolata, inghetate.Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul.
De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amănunțit va fi atasat tratamentului la expediere.
Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!
Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interacțiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.
Actiune si Efecte
- remedierea sau atenuarea reacțiilor alergice datorate unor agenți fizico-chimici alergizanti
- atenuarea reacțiilor alergice datorate unor alimente\medicamente luate in exces.
Proprietati
antialergice, antiinflamatoare, antipruriginoase, diaforetice, decongestive, depurative, epitelizante, emoliente, expectorante, antitusive, behice, diuretice, cicatrizante.Acest produs este un supliment alimentar, fiind rezultatul unor ample studii de biochimie asupra complexului de principii active, existente in diferite organe vegetale: saponozide triterpenice, saponine, steroli, alcaloizi, taninuri, fenoli, carotenoizi, antocianozide, tocoferol, acizi organici, acizi grași nesaturati, uleiuri eterice, glucide, mucilagii, gume, vitamine, saruri minerale.
Aceste grupe de substanțe sunt ușor metabolizate si asimilate in corpul uman, unde exercita efecte benefice in prevenirea si combaterea afectiunilor de tip allergic
Administrare
Mod de Preparare:
Se face infuzie dintr-o lingură de amestec la 200 ml apa fiarta.Cand apa a dat in primul clocot se oprește focul , se adaugă cantitatea de planta , se acoperă si se lasă la infuzat timp de 10 minute.Mod de Administrare:
Se beau 3 căni de ceai pe zi in trei momente ale zilei, independent de mese. Indicatii suplimentare si un orar personalizat de administrare puteti primi de la un fitoterapeut specializat Herbalrom, dupa plasarea comenzii. Modul de administrare poate fi diferit in situatia in care se urmeaza si alte tratamente complementare. Fiecare cană de ceai se consuma cu gurite mici si rar, preparata in acea zi si in acel moment!Durata Cureii:
Tratamentul este de lungă durata, între 3-6 lunian, cu pauze pentru un tratament in sustinerea sistemului imunitar de 2 orian cate 6-8 saptamani cu tinctura IMUNITATE. După consumul ceaiului, bolnavul va sta culcat, timp de 10-20 minute, pe partea dreapta pentru a permite ca lichidul ingerat sa treaca ușor prin canalul hepatic si canalul coledoc.Extern
spalari cu infuzie concentrată din coada calului, cretisoara, sanziene si margarete (in parti egale) din care se iau 4 linguri la 1 litru apa clocotita; se infuzeaza 10 minute, se strecoara si se foloseste pe zonele cu urticarie si Eczeme pe piele. Efecte rapide are si maceratul la rece cu nalba (casul popii) care se incalzeste puțin si se maseaza pe zonele afectate, de mai multe ori pe zi. Tamponari si badijonari se pot face si cu tinctura in alcool 96% in care macereaza timp de 7-10 zile un amestec de trei-frati-patati, turita mare, iarba mare, menta, papadie si linarita, cataplasme cu foi de varza alba si cu cartofi rasi; bai de maini si picioare cu flori de tei, coada-soricelului, paducel, salvie, usturoi, rostopasca proaspata, grozama (Genista sagittalis), rădăcini de pir si crengi de mesteacan, cu efect de desensibilizare generala in alergii cutanate, respiratorii si digestive;bai generale cu infuzie concentrată dintr-un amestec de coada calului, coada soricelului, cretisoara, galbenele, nalba, sanziene si trifoi roșu care se toarnă in cadă de baie; badijonari de 3-4 ori pe zi cu extract uleios de musetel, galbenele si coada soricelului sau cu bitter suedez;tamponari cu ulei eteric de mentă sau de lavanda (5 g in 100 ml alcool etilic 90º) cu efecte imediate in prurit si eczeme;unguent de galbenele.Regim Alimentar:
se vor evita produsele alergenice si se renunță la mancaruri complicate, greu de digerat de un ficat “leneș”. De aceea se trece la o cura de sucuri si Cruditati pe o durata de 1-2 luni. Zilnic se pot consuma sucuri de morcov (300 ml/zi), de tomate (200 ml/zi) si de cartofi (50 ml dimineața pe stomacul gol). Necesarul zilnic de lichide se completează cu ceaiuri din fructe de catina, macese, paducel sau coji de mere, luate prin rotație.Sunt interzise: mezeluri, ciuperci, condimente iuti, peste congelat, oua, capsuni, fragi, ciocolata, inghetate.Alimentatia zilnica va fi fractionata in 5-6 mese, fiecare in volum redus pentru a evita efortul in digestie la care ar fi supus ficatul si pancreasul. De evitat contactul si ingerarea de alimente degradate sau toxice! Un regim alimentar mai amănunțit va fi atasat tratamentului la expediere.Recomandari si Contraindicatii
Contraindicatii:
Nerecomandat a fi consumat in sarcina, alaptare si copii mai mici de 5 ani!Efecte Secundare si Interactiuni:
In dozele recomandate nu se cunosc interacțiuni cu alta medicatie sau alimente si nici alergii specifice.Mentiuni Comanda
Ingrediente | Brusture, Cicoare, Coada calului, Galbenele, Iarba mare, Lavanda, Menta, Paducel, Papadie, Rostopasca, Salvie, Soc, Trei frati patati, Urzica |
---|---|
Recomandat pentru | |
Afectiuni | |
Cantitate |
Trebuie să fii autentificat pentru a publica o recenzie.
Reviews
Nu există recenzii încă.