Intrebari sau Comenzi

0744.650.569

Contul Meu

Produse Favorite

Cosul de Cumparaturi

Astragalus Radix

Home/Plante Vrac/Astragalus Radix

Astragalus Radix

56 lei

Astragalus radix din flora spontana, 100% natural, vandut la vrac, in functie de cantiatea dorita. Pentru detalii va rugam sa ne contactati, folosind datele in pagina de contact

Cod Produs: ASTRAGALUS-RADI-VRAC Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Astragalus Radix, produs 100% natural vrac, de provenienta flora spontana sau cultivata. Folositi optiunile din pagina pentru a alege cantitatea dorita. Produsul este ambalat in pungi de hartie, cu gramajul afisat. Pentru orice detalii suplimentare, sau comenzi pentru cantitati mai mari de 3kg va rugam sa ne contactati folosind datele de contact afisate in cadrul site-ului, sau in pagina speciala de contact. Comenzile se pot plasa atat prin intermediul cosului de cumparaturi, cat si telefonic.

Astragalus este folosit pentru a sustine si imbunatati sistemul imunitar. Este, de asemenea, utilizat pentru ameliorarea racelilor frecvente si a infectiilor respiratorii superioare. Astragalus a fost, de asemenea, utilizat pentru ajutor persoanelor cu boli de inima.

Astragalus este un puternic modulator imun. In loc sa activeze sistemul nostru de aparare impotriva unui organism anumita boala, moduleaza imunitate prin cresterea numarului si a activitatii de celule macrofage, care sunt roiul de celule albe din sange care devoreaza microorganisme invadatoare.

Aceasta planta adaptogena scade cortizolul(hormonul stresului) in timp ce lupta impotriva bolii in acelasi timp. Planta are o multime de beneficii afara de intarirea sistemului imunitar, cu ar fi  pentru sanatatea cardiovasculara si poate lupta impotriva tumorilor si poate atenua simptomele chimioterapie

Mentiuni Comanda

Cantitate

, , , , ,

Sectiune planta

Origine

0 WooCommerce Floating Cart

Nu sunt produse in cos.